Bedankkaart: Vliegtuigticket

Een originele, conceptuele kaart met vele mogelijkheden. Dit is een erg eigentijdse variatie op de ticket-trouwkaart, zeer passend voor bijvoorbeeld een destination wedding.
Een originele, conceptuele kaart met vele mogelijkheden. Dit is een erg eigentijdse variatie op de ticket-trouwkaart, zeer passend voor bijvoorbeeld een destination wedding (trouwerij op buitenlandse locatie)! De tekst is volledig te personaliseren, maar er is al een opzetje gemaakt voor een passende tekst: de vliegtuigmaatschappij is "Wedded Bliss Airlines," en alle tekstvakken worden functioneel gebruikt voor de bestemming, de datum, het reserveringstelefoonnummer, en andere benodigde informatie. 

Je kunt deze bedankkaart gebruiken om je vrienden en familie op passende manier te laten weten dat jullie getrouwd zijn. Een buitenlandse trouwerij waar mensen lastig bij konden zijn is bijvoorbeeld een situatie waarbij deze kaart geschikt is. Maar is het ook gebruikelijk om de mensen een kaart te sturen die wel op de trouwerij waren, ook dan is dit natuurlijk een goed ontwerp.

Voor een meerprijs is het bovendien mogelijk de passagiersnamen te personaliseren tot de namen van jullie gasten. 

→ Deze kaart wordt gedrukt op hoogwaardig, 340 grams papier.
→ Inclusief witte enveloppen.

Prijs per stuk:
25-49:          €2,25
50-99:          €1,75
100-149:     €1,40
150-199:     €1,25
200- :            €1,10
FormaatEnkele kaart
Afmetingen9,8 x 21 cm (DL)
Papiersoort:
Envelopkeuze:
Aantal:

Je dient minimaal 25 stuks te bestellen van dit artikel.

€2,25

Send to a friend

Recipient :

* Required fields

Cancel or