LEVERTIJDEN

Verwerken van een bestelling

Bij een bestelling op Weddingdesigns.nl maken we altijd eerst voorbeelden ter goedkeuring (behalve bij niet-gepersonaliseerde artikelen zoals sommige postzegels). Na jullie akkoord op deze voorbeelden, wordt de status van jullie bestelling gewijzigd naar "in druk." Dit betekent dat de kaarten en/of andere artikelen zo snel mogelijk, beginnende op de volgende werkdag, gedrukt en geproduceerd worden.

Wat is de levertijd van de kaarten?

De levertijd van kaarten is na jullie goedkeuring van de Final Proof (de definitieve voorbeelden) 1 tot 2 werkdagen. Als de goedkeuring 's ochtends binnenkomt op een werkdag (voor 12 uur), dan zullen jullie normaal gesproken de volgende dag de kaarten reeds ontvangen. Deze levertijd geldt voor al onze artikelen (behalve stempels, postzegels en ronde sluitzegels en andere uitzonderingen). In alle gevallen zullen wij ons uiterste best doen de bestelde artikel zo snel mogelijk te leveren.

Kunnen wij de enveloppen eerder ontvangen?

Ja, dat kan in de meeste gevallen. Wij brengen hier €8,-- voor in rekening. Let op: witte enveloppen hebben we op voorraad en kunnen direct verstuurd worden, maar andere enveloppen (gekleurd en vintage) moeten apart besteld worden. Hierdoor kan het voorkomen dat we de enveloppen niet veel eerder kunnen versturen.

Kunnen jullie de kaarten ook voor ons versturen?

Dit is helaas geen service die wij aanbieden. Onze levertijd is zo snel dat dit ook niet veel tijdswinst oplevert.

Versturen jullie ook naar het buitenland?

Ja, wij sturen ook bestellingen naar het buitenland. De verzendkosten naar België zijn hetzelfde als voor binnen Nederland. Voor andere landen gelden andere verzendkosten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.

Brengen jullie verzendkosten in rekening?

Voor alle bestellingen (met kaarten) binnen Nederland en België geldt een verzendtarief van €7,50. Gepersonaliseerde proefdrukken versturen is gratis, dat is bij de prijs inbegrepen (€5). 

Hoe wordt onze bestelling verstuurd?

Trouwekaarten en andere kaartjes worden normaal gesproken met DHL verstuurd, met een levertijd van 1 tot 2 dagen. Er is altijd een track & trace beschikbaar. Vintage en gekleurde enveloppen, postzegels en sluitzegels worden doorgaans apart verstuurd van trouwkaarten en worden per briefpost of postNL of andere pakketdienst verstuurd. Een gepersonaliseerde proefdruk wordt per briefpost verstuurd.