VEILIG BETALEN


OVERZICHT

Betaalmethodes bij Wedding Designs

Veilig kunnen betalen is een essentiële voorwaarde voor elke klant die online aankopen wil doen. Doordat online winkelen het laatste decennium zo populair is geworden, zijn er ook voldoende veilige betaalmogelijkheden gekomen. Voor ons is het dan ook van groot belang dat je op een veilige manier kan betalen op weddingdesigns.nl. Op deze pagina kun je meer lezen over de verschillende betaalmethodes die wij aanbieden. 

iDEAL

Onze belangrijkste betaalmethode is iDeal, het meest gebruikte betaalmiddel van Nederlandse webwinkels. Het voordeel van iDeal is dat de klant inlogt bij zijn/haar eigen bank en de betaling afwerkt via de connectie van de bank. Dit is altijd een beveiligde (SSL) internetverbinding. Op de website van iDeal zijn alle voordelen handig op een rijtje gezet:

* iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
* Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
* U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
* iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. * U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL-betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
* Uw naam en rekeningnummer worden pas aan de webwinkelier verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd. Anders dan bij creditcard-betalingen houdt u zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.

Bancontact (MisterCash)

Bancontact is een betaalmogelijkheid die zeer veel gebruikt wordt in België en kan gebruikt worden door Belgische rekeninghouders (Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank). De betaling gebeurt in de vertrouwde betaalomgeving van de eigen bank en bovendien op vertrouwde wijze. Het verifiëren van de betaling gebeurt met het nummer van de bankpas en de vervaldatum, en daarna volgens het veiligheidssysteem van internetbankieren. De betaling is eenvoudig, snel en veilig. Op de website van Bancontact kun je meer lezen over deze betaalmethode.

DIRECTeBanking (Sofort)

DIRECTebanking, of “sofortbanking” is een innovatieve betaalmethode uit Duitsland, die gecertificeerd is volgens de hoogste Duitse standaarden (waaronder TÜV). Het systeem is te gebruiken door klanten met een bankrekening uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Verenigd Koninkrijk en ook Nederland. Voor een klant met een Nederlandse bankrekening gaat het betalen op een zelfde wijze als een iDeal-betaling. Eerst inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het internetbankieren, en vervolgens een TAN-code invoeren. De daadwerkelijke betaling vindt plaats binnen een beveiligde webomgeving waar de verkopende partij niet bij kan. Lees meer over DIRECTebanking (sofortanking) op de officiële website.

Bankoverschrijving

Onze vierde betaalmogelijkheid is een bankoverschrijving. Het spreekt voor zich dat deze manier van betalen heel veilig is, aangezien het een zaak is tussen de klant en zijn/haar bank. Wel is het zo dat het enkele dagen kan duren voordat het geld is overgemaakt naar onze bankrekening. Dit hangt af van de betreffende bank. Pas nadat het geld is binnengekomen, wordt de order verstuurd. Houd daarom rekening met een vertraging van enige dagen.

Onze bankgegevens:
Rekeningnummer: NL30 INGB 0005 7562 36
Naam: WEDDING DESIGNS

PayPal

Om ook veilige creditcard betalingen te kunnen voldoen, hebben we voor PayPal gekozen. PayPal is wereldwijd het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen. Vooral in Amerika worden er zeer veel betalingen gedaan met een creditcard en omdat het risico op misbruik bij creditcard betalingen vele malen groter is, moest er iets op verzonnen worden. PayPal geeft webwinkels de mogelijkheid om creditcard betalingen te ontvangen zonder inzage te verkrijgen in creditcardnummers. De kans op misbruik wordt hierdoor uitgebannen. Tevens biedt PayPal een indrukwekkende bescherming van de klant bij wangedrag van webwinkels. We verwijzen je naar de website van PayPal voor meer informatie. Op dit moment is PayPal alleen beschikbaar op aanvraag, in verband met extra kosten. Stuur ons een email als je met PayPal wil betalen.

Vragen?

Heb je vragen met betrekking tot onze betaalmethodes en het betaalproces op Weddingdesigns.nl? Laat het ons weten via ons contactformulier, per email, of per telefoon (020-223 24 92).