Jullie Eigen Trouwstijl 

 

Een Nieuwe Trend: Een Eigen Trouwhuisstijl 

Een bruiloft met een thema, of een trouwstijl, die in alle (of vele) aspecten van de bruiloft uitgewerkt is, komt steeds vaker voor in Nederland. Het geeft je gasten het gevoel dat over alles is nagedacht en dat alles bij elkaar past: naast het feit dat het natuurlijk een prachtig visueel schouwspel is!
 
Een veelvoorkomend thema is simpelweg het kiezen van een of meerdere kleuren die overal weer terugkomen. Een voorbeeld hiervan is een Black & White bruiloft; het leuke aan deze combinatie is dat je ook je gasten kan opdragen hieraan mee te doen: iedereen komt alleen gekleed in zwart en wit. Met bijvoorbeeld turquoise als themakleur kun je je gasten vragen met dassen en jurken in dezelfde kleur te komen.  Hiermee valt eindeloos te variëren. 
 
Ook als je de gasten er niet bij betrekt, is er natuurlijk van alles mogelijk. Denk aan de bruidstaart, de decoraties op de verschillende trouwlocaties, het bruidsboeket en andere bloemen, en al het drukwerk: zoals de trouwkaarten, de Save-the-Dates, de bedankkaartjes, de liturgie, de brief van de ceremoniemeesters, de menukaarten, het dagprogramma, etc. Vooral het drukwerk is vrij gemakkelijk om uit te werken. Je kan hier ook zonder moeite verder gaan dan een bepaalde kleur: je drukwerk kan allemaal op hetzelfde ontwerp als de trouwkaart gebaseerd zijn, zodat het ontwerp van je trouwkaart subtiel overal weer terugkomt. Je gasten zullen dit merken en onder de indruk zijn! 

 

Trouwstijlen van WeddingDesigns.nl 

Dit is een van de speerpunten van Wedding Designs: het aanbieden van een hele rits aan mogelijkheden in dezelfde stijl zodat je bruiloft een prachtig, verzorgd geheel wordt. Een volledige trouwstijl noemen we collecties. Maar ook alle trouwkaarten waarvoor (vooralsnog) geen volledige collectie online te zien is, zijn als collectie te bestellen. Stuur ons een e-mail naar info@weddingdesigns.nl met uw specifieke wensen en onze ontwerpers gaan meteen aan het werk om uw droomcollectie te verwezenlijken.  
 

Pak daarom groots uit en kies voor een eigen trouwstijl!