OVER ONS


Wie zijn wij?

Er zijn behoorlijk veel trouwkaartaanbieders in Nederland, maar Wedding Designs is anders: we hebben een niche-positie in de Nederlandse markt. Wij willen jullie zoveel mogelijk comfort, gemak en design en ons geheel eigen stijl bieden.

Boven alles willen we onze ontwerpen en kaarten voor zichzelf laten spreken. Vinden jullie de stijl niks of vinden jullie in ons assortiment juist waar jullie naar op zoek waren? Daar gaat het ons om. Wij bieden ontwerpen, stijlen en thema's die je elders op Nederlandse sites niet kunt vinden. Die innovatie en originaliteit bieden wij en proberen we in de toekomst te blijven aanbieden door steeds nieuwe inspiratie op te doen en doorgaand nieuwe, unieke kaarten te maken. Jullie respons en enthousiasme zijn daarin voor ons toonaangevend.

Wij bieden tevens een persoonlijke benadering maar dit zonder kwaliteit in te leveren: onze trouwkaarten en andere artikelen worden gedrukt op de beste digitale printers die de markt op dit moment te bieden heeft en onze drukker is continue bezig met kwaliteitsverbetering en innovatie. Tenslotte: als jullie een definitief akkoord doorgeven op de digitale voorbeelden voor 12 uur 's ochtends op een werkdag, dan krijgen jullie de kaarten en (witte) enveloppen de volgende dag reeds in huis! (Ook op zaterdag.)

Uitzicht vanuit kantoor Wedding Designs         Selectie Trouwkaarten Wedding Designs


Achtergrond & Verhaal

Onze hoofdontwerpster is Amerikaanse en het is deze Amerikaanse achtergrond die Wedding Designs uniek maakt op de Nederlandse bruiloftsmarkt. In Amerika is het al jaren heel normaal om een heel pakket samen te stellen van verschillende kaarten en toebehoren in dezelfde trouwstijl. Op de Nederlandse markt is hier echter nog niet veel mee gedaan. Het is de missie van Weddingdesigns.nl om ook hier het verschil te maken. Er mag dan een Amerikaanse invloed zijn, al onze kaarten zijn uniek en kun je ook op Amerikaanse sites niet vinden.

Kleintje Designs: Geboortekaartjes

Voor onze geboortekaart ontwerpen hebben we een geheel nieuwe website gemaakt. Je kunt deze vinden op www.kleintjedesigns.nl. Deze ontwerpen zijn ook gemaakt met veel liefde en aandacht voor detail, in eigenzinnige stijl. Het is eventueel ook mogelijk om voor een geboortekaartje een variatie van een trouwkaart te maken, bijvoorbeeld als jullie de trouwkaart op Wedding Designs hadden besteld en dan voor jullie eerste kindje een soortgelijk kaartje willen.

Trouwkaartje.com: Trouwkaarten zelf aanpassen

Op onze tweede site voor trouwkaarten kun je alle trouwkaarten zelf helemaal aanpassen. Leef je uit en maak gebruik van de vintage icoontjes en andere elementen die je per ontwerp kan toevoegen. Op deze manier kun je zelf bijvoorbeeld je eigen tijdlijntjes maken. Trouwkaartje.com is een plek voor exclusieve trouwkaarten die je zelf kan aanpassen.

Adres- & KVK-gegevens

Wedding Designs is een geregistreerde merknaam. Partnersites: Kleintje Designs (Geboortekaarten), Kerst Designs (momenteel offline), Trouwkaartje.com (Zelf aanpassen).

We zijn gevestigd op het volgende adres:
Menkemaheerd 73, 9737LC Groningen
(Let op: dit is geen bezoekadres)

info@weddingdesigns.nl
T: 050-204 50 86 (Ma/Vrij 10:30 - 17:30) 


Kamer van Koophandel Registratie:
Bedrijfsnaam: Wedding Designs
Kvk.nr: 52485935
BTW.nr: NL267428340B01

Social Media

Facebook - Wedding Designs
Pinterest - Wedding Designs
Instagram - Wedding Designs
Twitter - Wedding Designs
GooglePlus - Wedding Designs

Bankgegevens

Rekeningnummer: NL30 INGB 0005 7562 36
Naam: WEDDING DESIGNS, te Amsterdam.
BIC: INGBNL2A

Keurmerk

Wedding Designs is aangesloten bij één van de beste keurmerken van Nederland: Webshop Keurmerk. Wij hopen zo onze betrouwbaarheid te garanderen. Bekijk hier onze registratie.

Reviews bij Trustpilot

Met behulp van Trustpilot verzamelen we reviews van onze klanten. We worden beoordeeld met een uitstekend: 5 sterren. Bekijk hier onze pagina op Trustpilot.