RETOUR / ANNULERING

Hoe zit het met het herroepingsrecht en de mogelijkheid tot retourneren?

Omdat alle producten die wij leveren tot stand worden gebracht overeenkomstig de specificaties van u, de klant, wordt het herroepingsrecht wettelijk uitgesloten. Er geldt wel een annuleringstermijn van 14 dagen; elke bestelling mag kosteloos geannuleerd worden binnen 14 dagen. De enige uitzonderingen hierop zijn: (1) Als u na het eerste digitale, gepersonaliseerde voorbeeld aangeeft wijzigingen te willen doorvoeren, en (2) Als u reeds uw definitieve goedkeuring verleend heeft aan het door Wedding Designs ontworpen gepersonaliseerde voorbeeld. Als deze twee uitzonderingen van toepassing zijn, kan Wedding Designs kosten in rekening brengen. Indien Wedding Designs naar aanleiding van uw definitieve goedkeuring van de Final Proof reeds tot drukken is overgegaan, is annulering niet meer mogelijk. Is er iets fout gegaan bij uw bestelling of heeft u per ongeluk iets besteld, geef dit dan zo snel mogelijk door zodat we het kunnen oplossen. Als je bestelling daadwerkelijk in druk is, kan deze niet geannulleerd worden.

Kunnen wij een voor ons specifiek ontworpen (custom) trouwkaart ook annuleren als wij het uiteindelijk niet mooi (genoeg) of geschikt vinden?

Bij annulering van een custom ontworpen trouwkaart en/of collectie brengen wij het afgesproken bedrag van de ontwerpkosten in rekening, tenzij anders is overeengekomen. Wij vragen daarom ook om de vooruitbetaling van de ontwerpkosten; dit om misbruik te voorkomen. Uiteraard is het wel mogelijk om wijzigingen aan te geven en dergelijke na de eerste voorbeelden. Het eerste ontwerp is niet gelijk definitief.

Vragen?

Heb je vragen met betrekking tot onze voorwaarden? Laat het ons weten via het contactformulier, per email, of per telefoon (020-223 24 92). Vergeet ook niet de Algemene Voorwaarden te lezen.