TROUWKAART ENVELOPKEUZE


Intro

De keuze van een envelop bij een trouwkaart is niet onbelangrijk. Standaard worden bij ons de trouwkaarten geleverd met een mooie kwaliteits, witte envelop—en dit is absoluut een prima optie—maar er zijn veel meer opties beschikbaar bij Wedding Designs. Op die manier kunnen jullie iets kiezen wat bijvoorbeeld goed bij het thema van de uitnodiging past, of iets dat qua kleur overeenkomt met jullie huwelijksthema.Gekleurde envelop

Gekleurde envelop (trouwkaart)De gekleurde envelop (+€0,50 per kaart) is een mooie kwaliteit envelop (standaard 120 grams) die beschikbaar is in vele kleuren (63 kleuren om precies te zijn). Er is meestal wel een kleur te vinden die goed bij de uitnodiging of het huwelijksthema past.

Deze optie is beschikbaar voor alle formaten, en voor al deze formaten zijn eigenlijk dezelfde kleuren mogelijk. Mocht je een gekleurde envelop erbij willen bestellen, dan kun je ons eenvoudig vragen wat er mogelijk is bij welke trouwkaart of een persoonlijke wens. Dan sturen wij digitaal een aantal bijpassende opties toe waaruit je een keuze kunt maken. Je kunt dit vooraf vragen, maar meestal gebeurt dit gewoon in overleg nadat jullie een bestelling geplaatst hebben.Vintage envelop (Bruin-geribbeld)

Vintage envelop (bruin-geribbeld) - Wedding Designs trouwkaartenDe vintage envelop (+€0,45 per kaart) komt in 2 soorten, dit is de eerste soort. Het is een bruine envelop met diagonale ribbels over de gehele envelop. Deze envelop past goed bij vintage uitnodigingen, zoals de naam al doet vermoeden.

Deze vintage envelop is beschikbaar voor de meeste formaten van onze trouwkaarten. Hiernaast een afbeelding van de envelop waarop de textuur goed te zien is.Vintage envelop (Kraftpapier)

Vintage envelop (Kraftpapier) - Wedding Designs trouwkaartenDe tweede soort vintage envelop (+€0,45 per kaart) is gemaakt van het bekende kraftpapier. Deze papiersoort geeft ook een prachtig vintage karakter aan de envelop en daarmee onderstreept het ook gelijk het vintage karakter van de uitnodiging. Deze envelop is logischerwijs dan ook het meest geschikt voor trouwkaarten met een vintage stijl, maar is zeker niet exclusief te gebruiken voor dat soort uitnodigingen.

Deze vintage envelop is beschikbaar voor de meeste formaten van onze trouwkaarten. Hiernaast een afbeelding van de envelop waarop de textuur goed te zien is.Parelmoer Metallic envelop

Parelmoer envelop trouwkaartEen andere optie is een metallic envelop (valt in het bestelproces onder gekleurde envelop voor +€0,50 extra per kaart); deze optie is beschikbaar in 14 verschillende kleuren. De metallic envelop is bijvoorbeeld goed te combineren met een uitnodiging die gedrukt wordt op parelmoer (metallic) papier. Verder is het een goede keuze bij een moderne uitnodiging, of voor een mooie, luxe uitstraling.

Deze optie is beschikbaar voor de meeste formaten.Vragen?

Heb je vragen over onze enveloppen? Laat het ons weten via het contactformulier, per email, of per telefoon (020-223 24 92).