Waarom Wedding Designs?

 

WAT JULLIE VAN ONS MOGEN VERWACHTEN 

 

8 redenen om bij Wedding Designs te bestellen:

1) Snelle Levertijd
Omdat wij de kaart voor je opmaken, sturen we je eerst ter goedkeuring digitale voorbeelden van je gepersonaliseerde kaart. Als deze akkoord zijn dan is de levertijd 1 werkdag indien dit akkoord voor 12:00 is doorgegeven op een werkdag. Wij proberen de eerste voorbeelden zo snel mogelijk toe te sturen, maar zeker binnen 2 werkdagen.

2) Luxe Papiersoorten
Omdat wij vinden dat prachtig, exclusief papier een bepalend onderdeel is van de uitstraling van een trouwkaart bieden wij zoveel mogelijk van deze papiersoorten aan. Onze drukker begrijpt waar wij vandaag komen en biedt ons daarom veel opties. Van Tintoretto Gesso (geschept papier) en Linnenpapier tot onze zware, matte standaardpapiersoort (HVO), al onze papiersoorten zijn van hoge kwaliteit en zwaar van gewicht. Natuurlijk past bij een bepaald ontwerp een specifieke papiersoort beter dan bij andere kaarten. Wij informeren je daar graag over. Lees hier meer

3) Professionele Opmaak
Omdat wij denken dat jullie het van groot belang vinden dat de namen en teksten op een juiste en precieze wijze op de trouwkaart staan, goed uitgelijnd, goed gebalanceerd in de juiste lettertypes, nemen wij deze taak graag van jullie over. Wij nemen de door jullie opgegeven teksten en maken op basis daarvan de eerste digitale voorbeelden ter goedkeuring.

4) Gratis Proefkaarten
Omdat we het belang inzien van het met eigen ogen bekijken en met eigen vingers voelen van de trouwkaart, bieden wij gratis de keus uit een groot assortiment aan proefkaarten. Bovendien kunnen wij papierstaaltjes meesturen van al onze luxe papiersoorten waardoor jullie deze ook in het echt kunnen bekijken.

5) Volledige Trouwstijl
Omdat we de prachtige trouwstijlen uit Amerika met eigen ogen hebben gezien, vonden we dat wij Nederlanders hierin niet achter konden blijven. Vandaar dat we voor elk van onze ontwerpen een volledige collectie/trouwstijl aanbieden. Veel trouwkaarten op onze site hebben al een ruime keus uit bijpassende artikelen, maar op aanvraag ontwerpen wij kosteloos alle benodigde bijpassende kaarten en artikelen.

6) Ontwerpwijzigingen Volop Mogelijk
Omdat al onze ontwerpen in eigen huis ontwikkeld worden, kunnen ze doorgaans ook prima aangepast worden. Bij de ene kaart is dat logischerwijs wat makkelijker dan bij de andere, maar we doen altijd ons best. Soms kunnen we er niet om heen extra kosten in rekening te brengen, al is dat altijd na overleg en goedkeuring van jullie kant, maar veel kleine wijzigingen kunnen we kosteloos doorvoeren.

7) Gepersonaliseerde Proefdruk
Omdat we goed begrijpen dat het anders aanvoelt om een proefkaart met standaardtekst op (meestal) een standaardpapiersoort te ontvangen, dan om je eigen trouwkaart op de gewenste papiersoort onder ogen te krijgen, bieden we de mogelijkheid aan om van je definitieve trouwkaart eerst een proefdruk aan te vragen op de papiersoort naar keuze. De kosten bedragen slechts €7,50.

8) Unieke & Originele Collectie
Omdat we weten dat jullie op zoek zijn naar iets origineels en unieks, hebben wij een assortiment ontwikkeld (dat nog steeds elke week groeit en verfijnd wordt) dat aan deze strenge eisen voldoet. Van vintage en retro ontwerpen die je nergens anders kunt vinden, tot strakke en abstracte trouwkaarten die eigentijds en modern zijn: onze collectie trouwkaarten is breed en gevariëerd. Wij spelen in op huidige trends en andersom hopen we bepaalde trends in Nederland te ontsteken.

Ga nu gelijk door naar onze trouwkaarten.