PROEFKAART AANVRAGEN

 

 

Hoe een Proefkaart Aanvragen?


Neem contact met ons op via het
Contact-formulier
of stuur ons een
e-mail
. Laat ons daarbij weten naar welke opties je interesse uitgaat. Op de productpagina van elke trouwkaart en save-the-date wordt duidelijk aangegeven of we daar een proefkaart van hebben. Van de meeste trouwkaarten hebben we tegenwoordig wel een proefkaart beschikbaar. Daarnaast is het handig als we weten naar welk adres we de proefkaart kunnen sturen, vergeet dat dus vooral niet door te geven.


Nu proefkaart aanvragen: Contact-formulier
of info@weddingdesigns.nl.Gepersonaliseerde Proefdruk Bestellen


Het is nu bij Wedding Designs ook mogelijk om een persoonlijke proefdruk te bestellen op een papiersoort naar keuze en met de eigen tekst. De kosten hiervoor bedragen €7,50. Wil je een dergelijke persoonlijke proefdruk aanvragen, neem dan op dezelfde manier contact met ons op maar registreer je ook even via onze site. Lees hier meer over de mogelijkheden.Papiersoorten


We bieden een aantal verschillende papiersoorten aan (lees daar hier meer over). Al onze proefkaarten worden standaard geleverd op 340 grams HVO papier, maar we hebben ook de beschikking over een aantal proefkaarten op Tintoretto Gesso oftewel geschept papier en op linnenpapier. Als je hier interesse in hebt, geef dit dan even aan als je ons een aanvraag stuurt. Zoals hierboven al vermeldt is, kan een gepersonaliseerde proefdruk overigens altijd op een papiersoort naar keuze gedrukt worden.  

Bij de aanvraag van een gratis proefkaart met standaardtekst kun je bij je aanvraag ook aangeven in welke speciale papiersoorten je geïnteresseerd bent, zodat we een aantal papierstaaltjes mee kunnen sturen. De naam van de papiersoort staat aangegeven op het staaltje, alsook een aantal vakjes met verschillende kleuren zodat je goed kan zien wat de papiersoort voor effect heeft op een variatie aan kleuren.  

 

 

Nu proefkaart aanvragen: Contact-formulier of info@weddingdesigns.nl.

 

Proefkaarten Aanvragen - Trouwkaarten