Trouwkaart: Klassiek Trouwlogo

Een monogram (trouwlogo) in een klassieke, bijna middeleeuwse stijl. De ampersand (het &-teken) is fraai verwerkt op de achtergrond in hetzelfde, ornamentele lettertype.
Een monogram (trouwlogo) in een klassieke, bijna middeleeuwse stijl. De ampersand (het &-teken) is fraai verwerkt op de achtergrond in hetzelfde, ornamentele lettertype. Op de binnenzijde van de trouwkaart staat het volledige monogram op de achtergrond van zowel de linker- als rechterkant; het is half-transparant gemaakt en functioneert als een soort van watermerk.

Een mooi, herkenbaar (uiteraard gepersonaliseerd) trouwlogo kan overal op jullie trouwerij weer terugkomen. Gemakkelijk is het bijvoorbeeld om een stempel erbij te bestellen waardoor het een fluitje van een cent wordt om het overal op te zetten. Het monogram bestaat uit de voorletters van jullie beider voornamen en in het midden de eerste letter van de achternaam die jullie als familie-achternaam gaan aanhouden na het trouwen. Uiteraard is dit slechts een voorstel en kan dit aan jullie wensen aangepast worden.

Deze trouwkaart wordt standaard op exclusief geschept papier gedrukt. Dit geeft een extra speciaal & luxe effect.

→ Inclusief (witte) envelop. (Gekleurde enveloppen mogelijk)

Prijs per stuk: 
25-49:         €2,95
50-99:         €2,55   
100-149:   €1,95
150-199:  €1,75
200- :          €1,65
FormaatDubbele kaart
Afmetingen13,5 x 13,5 cm (Vierkant)
OntwerpstijlFormeel, Traditioneel / Klassiek
ThemaMonogram / Trouwlogo, Sierlijk
KleurGrijs, Groen, Wit
Papiersoort:
Envelopkeuze:
Hoeken:
Aantal:

Je dient minimaal 25 stuks te bestellen van dit artikel.

€2,95

Send to a friend

Recipient :

* Required fields

Cancel or