Save the Date Kaart Bruidspaar (Figuurtjes zijn te personaliseren)

Save the date kaartje met superleuk stelletje dat helemaal te personaliseren is! Het modern-vintage ontwerp sluit goed aan bij de trends van dit jaar en is bijzonder persoonlijk doordat de illustraties aangepast kunnen worden in uiterlijk.
Save the date kaartje met superleuk stelletje dat helemaal te personaliseren is! Het modern-vintage ontwerp sluit goed aan bij de trends van dit jaar en is bijzonder persoonlijk doordat de illustraties aangepast kunnen worden in uiterlijk. De tweede afbeelding laat een aantal mogelijkheden zien. Er zijn bijvoorbeeld 2 soorten jurken, verschillende haarstijlen en haarkleuren, huidskleuren, en een aantal opties voor het pak. We hebben nog een tweetal afbeeldingen toegevoegd om wat meer opties te laten zien.

Doordat het bruidspaar aan te passen is, krijg je een erg uniek en origineel ontwerp, dat voor iedereen weer anders is. Als jullie op zoek zijn naar een kaartje dat ver af staat van de afgezaagde ontwerpen uit de bekende vaste collecties, dan is dit jullie kans!

De bijpassende trouwkaart kan uiteraard met dezelfde figuurtjes worden uitgevoerd, met eventueel wat andere details qua kleren en kleuren. Samen vormen de trouwkaart en save the date kaart een geweldig leuke, frisse combinatie: een type ontwerp en concept dat niet veel mensen eerder hebben gezien. Zie onder bij bijpassende artikelen voor de trouwkaart.

→ Dit is een enkele (platte), dubbelzijdig bedrukte save-the-date kaart.
→ Deze kaart wordt gedrukt op hoogwaardig, 340 grams papier.
→ Achterkant als ansichtkaart. (Witte of Gekleurde enveloppen mogelijk)
→ Vraag van Save the Date kaart Bruidspaar een gratis proefkaart aan.
 
Vanaf12550100200
Prijs per stuk€5€1,95€1,75€1,45€1,35
FormaatEnkele kaart
Afmetingen14,8 x 10,5 cm (A6)
OntwerpstijlModern-Vintage, Retro / Vintage
ThemaStelletje, Bloemen, Illustraties
KleurGrijs, Blauw, Roze, Veelkleurig
Papiersoort:
Envelopkeuze:
Aantal:

Je dient minimaal 25 stuks te bestellen van dit artikel.

€1,95

Send to a friend

Recipient :

* Required fields

Cancel or