Trouwkaart: Trendy Stadsplan

Elke locatie wordt door ons getransformeerd tot super cool stadsplan of eilandkaart; zolang jullie trouwlocatie en omgeving een apart of herkenbaar stratenplan (bijv. grachtengordel van Amsterdam) of silhouet heeft (bijv. de Zeeuwse eilanden) geeft dit echt een uniek en schitterend resultaat.
Elke locatie wordt door ons getransformeerd tot super cool stadsplan of eilandkaart; zolang jullie trouwlocatie en omgeving een apart of herkenbaar stratenplan (bijv. grachtengordel van Amsterdam) of silhouet heeft (bijv. de Zeeuwse eilanden) geeft dit echt een uniek en schitterend resultaat. Er worden voornamelijk twee kleuren gebruikt, oranje en roze, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een gradient waardoor er een transitie tussen de twee kleuren optreedt.

Op de voorkant staat in grote, vette letters de trouwdatum, afgekort tot de drie-letter afkorting van de maand en daarnaast de dag. Hieronder wordt de locatie aangegeven met naam en coördinaten. Op de binnenzijde wordt verder gespeeld met het thema, de tekst op de linkerbinnenzijde staat in een hoek en op de achtergrond staat weer de gradient van oranje naar roze. Jullie namen staan op de rechterbinnenzijde, waarbij ook bij deze tekst de gradient heel mooi doorkomt. De achterkant van de trouwkaart is leeg behalve jullie initialen (deze vormen een monogram) waarbij weer de gradient wordt gebruikt.
 
→ Deze kaart wordt gedrukt op hoogwaardig 340 grams papier.
→ Luxe, exclusieve papiersoorten beschikbaar.
→ Inclusief (witte) envelop.
→ Vraag van trouwkaart Trendy Stadsplan een gratis proefkaart aan.
→ Bestel een gepersonaliseerde proefdruk; kijk hier voor meer informatie.

Vanaf12550100200
Prijs per stuk€5€2,70€2,55€2,05€1,75
FormaatDubbele kaart
Afmetingen14,8 x 10,5 cm (A6)
OntwerpstijlModern / Eigentijds
ThemaDestination, Typografie, Minimalistisch / Abstract
KleurWit, Oranje, Roze
Papiersoort:
Envelopkeuze:
Aantal:

Je dient minimaal 25 stuks te bestellen van dit artikel.

€2,70

Send to a friend

Recipient :

* Required fields

Cancel or