Trouwkaart: Bruidspaar (Figuurtjes zijn te personaliseren)

Superleuk stelletje dat helemaal te personaliseren is! Het modern-vintage ontwerp van Trouwkaart Bruidspaar sluit goed aan bij de trends van dit jaar en is bijzonder persoonlijk. 


KAARTJE BEWERKEN OP TROUWKAARTJE.COM


Op onze nieuwe site, Trouwkaartje.com, kun je deze trouwkaart zelf aanpassen.
Superleuk stelletje dat helemaal te personaliseren is! Het modern-vintage ontwerp van Trouwkaart Bruidspaar sluit goed aan bij de trends van dit jaar en is bijzonder persoonlijk doordat de illustraties aangepast kunnen worden in uiterlijk. De tweede afbeelding laat een aantal mogelijkheden zien. Er zijn bijvoorbeeld 2 soorten jurken, verschillende haarstijlen en haarkleuren, huidskleuren, en een aantal opties voor het pak. Er zijn verder allerlei accessoires die we kunnen toevoegen aan het ontwerp, zoals bloemen, een zonnebril, etc. Ook leuk: we kunnen het gezichtshaar van het mannetje voor je aanpassen. We hebben nog een tweetal afbeeldingen toegevoegd om wat meer opties te laten zien. We maken uiteraard een gepersonaliseerd digitaal voorbeeld voor jullie als jullie een bestelling plaatsen. We kunnen dan ook goed laten zien wat er mogelijk is.

Doordat het bruidspaar aan te passen is, krijg je een erg uniek en origineel ontwerp, dat voor iedereen weer anders is. Als jullie op zoek zijn naar een kaartje dat ver af staat van de afgezaagde ontwerpen uit de bekende vaste collecties, dan is dit jullie kans!

De bijpassende Save the date kaart kan uiteraard met dezelfde figuurtjes worden uitgevoerd, met eventueel wat andere details qua kleren en kleuren. Samen vormen de trouwkaart en save the date kaart een geweldig leuke, frisse combinatie: een type ontwerp en concept dat niet veel mensen eerder hebben gezien. Zie onder bij bijpassende artikelen voor de Save the date kaart.
 
→ Deze kaart wordt gedrukt op hoogwaardig, 340 grams papier.
→ Inclusief (witte) envelop.
→ Verschillende (luxe) papiersoorten mogelijk, zoals parelmoer (metallic) of linnenpapier.
→ Van trouwkaart Bruidspaar is een gratis proefkaart aan te vragen.
→ Bestel een gepersonaliseerde proefdruk; kijk hier voor meer informatie.

Vanaf12550100200
Prijs per stuk€5€2,75€2,55€2,10€1,80
FormaatDrieluik
Afmetingen14,8 x 10,5 cm (A6)
OntwerpstijlModern-Vintage, Retro / Vintage
ThemaBloemen, Illustraties, Stelletje, Tijdslijn/Icoontjes, Monogram / Trouwlogo
KleurRoze, Veelkleurig, Grijs, Blauw
Papiersoort:
Envelopkeuze:
Aantal:

Je dient minimaal 25 stuks te bestellen van dit artikel.

€2,75

Send to a friend

Recipient :

* Required fields

Cancel or