Trouwkaart: Soulmates (Dubbel)

Stijlvolle en originele vintage trouwkaart, compleet met een monogram (initialen) van het stel op de voor- en achterkant, mooie vintage lettertypes en tevens een aantal moderne details.
Stijlvolle en originele vintage trouwkaart, compleet met een monogram (initialen) van het stel op de voor- en achterkant, mooie vintage lettertypes en tevens een aantal moderne details. De spreuk op de voorkant komt uit Hooglied en is gebruikt als een prachtige, neutrale spreuk over het vinden van je soulmate. Er is veel aandacht besteed aan de details, zoals de strakke lint die zowel op de voor- als achterkant terugkomt, de illustratie van de ouderwetse koets op de linkerbinnenzijde, en het mooi ontworpen 'embleem' van het stel op de achterkant, samengesteld uit de initalen en de datum op een grote, ouderwetse Ampersand. De gebruikte kleuren zijn bovendien gemakkelijk aan te passen aan het kleurenschema van de geplande trouwerij. 

Deze trouwkaart is een dubbele, liggende trouwkaart in een rechthoekig formaat (14,8x10,5) waardoor alle teksten en illustraties in een mooi gebalanceerd geheel neergezet kunnen worden. Dit ontwerp is tevens verkrijgbaar in een enkel, groot formaat (21x14,5). Zie voor die versie bij de Bijpassende Artikelen.

→ Deze kaart wordt gedrukt op hoogwaardig 340 grams papier.
→ Luxe, exclusieve papiersoorten beschikbaar.
→ Inclusief (witte) envelop.
 
Vanaf12550100200
Prijs per stuk€5€2,70€2,55€2,05€1,75
FormaatDubbele kaart
Afmetingen14,8 x 10,5 cm (A6)
OntwerpstijlModern-Vintage
ThemaTypografie, Ticket / Toegangskaart
KleurGroen, Grijs
Papiersoort:
Envelopkeuze:
Aantal:

Je dient minimaal 25 stuks te bestellen van dit artikel.

€2,70

Send to a friend

Recipient :

* Required fields

Cancel or