Trouwkaart: Soulmates (Groot Formaat) Volledige grootte weergeven

Trouwkaart: Soulmates (Groot Formaat)

Stijlvolle en originele vintage trouwkaart, compleet met een monogram (initialen) van het stel op de voor- en achterkant, mooie vintage lettertypes en tevens een aantal moderne details.
Stijlvolle en originele vintage trouwkaart, compleet met een monogram (initialen) van het stel op de voor- en achterkant, mooie vintage lettertypes en tevens een aantal moderne details. De spreuk op de voorkant komt uit Hooglied en is gebruikt als een prachtige, neutrale spreuk over het vinden van je soulmate. Er is veel aandacht besteed aan de details, zoals de strakke lint die zowel op de voor- als achterkant terugkomt, de illustratie van de ouderwetse koets, en het mooi ontworpen 'embleem' van het stel op de achterkant, samengesteld uit de initalen en de datum op een grote, ouderwetse Ampersand. De gebruikte kleuren zijn bovendien gemakkelijk aan te passen aan het kleurenschema van de geplande trouwerij.

Deze trouwkaart is een enkele, staande trouwkaart in een rechthoekig formaat (21x14,5) waardoor alle teksten en illustraties in een mooi gebalanceerd geheel neergezet kunnen worden. Dit ontwerp is tevens verkrijgbaar in een dubbelgevouwen formaat (14,8x10,5). Zie voor die versie bij de Bijpassende Kaarten.

Denk ook eens aan een andere papiersoort. Deze trouwkaart is ook uitermate geschikt om gedrukt te worden op een luxe papiersoort zoals geschept papier. Dit zal het vintage karakter van deze uitnodiging nog verder onderstrepen. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

→ Deze kaart wordt gedrukt op hoogwaardig 340 grams papier.
→ Luxe, exclusieve papiersoorten beschikbaar.
→ Inclusief (witte) envelop.
→ Van deze trouwkaart is een gratis proefkaart beschikbaar! 
 
Vanaf1 (proef)2550100200
Prijs per stuk€5€2,60€2,45€1,90€1,65
FormaatEnkele kaart
Afmetingen14,8 x 21 cm (A5)
OntwerpstijlModern-Vintage
ThemaTicket / Toegangskaart, Typografie
KleurBlauw, Grijs, Groen
Papiersoort:
Envelopkeuze:
Aantal:

€2,60

Send to a friend

Recipient :

* Required fields

Cancel or