Trouwkaart: Vintage Uitnodiging (Drieluik)

Vintagestijl trouwkaart, opgemaakt met authentieke lettertypes en een mini landkaartje. 
Vintagestijl trouwkaart, opgemaakt met authentieke lettertypes en een mini landkaartje. Kies je ervoor om je trouwerij te laten beïnvloeden door retro/vintage stijlen? Kies dan deze trouwkaart, eventueel in combinatie met de bijbehorende save-the-date (zie onder bij bijpassende artikelen). Deze kaart, inclusief mini-landkaart, is opgemaakt met originele retro-lettertypes; bij een van deze lettertypes is elke letter afzonderlijk ontworpen met een andere structuur/design; het geheel is een compleet ontwerp met veel oog voor detail. Een erg originele en exclusieve trouwuitnodiging. 

De speciale drieluiks-vouw (of altaarvouw) geeft een zeer exclusieve en originele draai aan dit ontwerp. De kaart vouwt aan de voorkant open zodat op de binnenzijdes veel ruimte is voor aanvullende informatie en/of gedichten, etc. 

Deze trouwkaart wordt nog specialer op luxe papier zoals bijvoorbeeld geschept papier of linnenpapier. De meerkosten bedragen €0,10 per kaart. De stijl en het thema van deze huwelijkskaart past perfect bij dit soort luxe papiersoorten. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden (Laat bijvoorbeeld een gepersonaliseerde proefdruk maken met jullie eigen tekst en gedrukt op een papiersoort naar keuze).

Deze trouwstijl (Vintage Uitnodiging) is verkrijgbaar in ons volle scala aan producten. Bestel bijpassende bedankkaartjes, menukaarten, naamkaartjes, etc.  
 
→ Deze kaart wordt gedrukt op hoogwaardig 340 grams papier.
→ Inclusief (witte) envelop.
→ Luxe, exclusieve papiersoorten beschikbaar zoals o.a. geschept papier. 
→ Van deze trouwkaart is een gratis proefkaart aan te vragen; klik hier.
→ Of bestel een gepersonaliseerde proefdruk; kijk hier voor meer informatie.
 
Vanaf13050100200
Prijs per stuk€5€3,10€2,90€2,45€2,10
FormaatDrieluik
Afmetingen14,8 x 21 cm (A5)
OntwerpstijlModern-Vintage
ThemaTypografie, Ticket / Toegangskaart, Hart / Hartjes
KleurRoze, Grijs
Papiersoort:
Envelopkeuze:
Aantal:

Je dient minimaal 25 stuks te bestellen van dit artikel.

€3,10

Bijpassende Artikelen

Send to a friend

Recipient :

* Required fields

Cancel or