Trouwkaart: Modern/Vintage Uitnodiging Volledige grootte weergeven

Trouwkaart: Modern/Vintage Uitnodiging

Modern/vintage trouwkaart waarbij moderne, retro en art deco elementen met elkaar verweven zijn tot een huwelijks- uitnodiging voor de 21ste eeuw. Het landkaartje, de art-deco decoratie, de vintage en moderne lettertypes en de moderne kleuren vloeien in elkaar over en vormen samen een overzichtelijke trouwkaart met een geweldige vintage feel zonder het eigentijdse karakter teniet te doen.
Modern/vintage trouwkaart waarbij moderne, retro en art deco elementen met elkaar verweven zijn tot een huwelijksuitnodiging voor de 21ste eeuw. Het landkaartje waarop de plaats van de trouwlocatie is aangegeven, de art deco decoratie, de vintage en modernere lettertypes en de moderne kleuren vloeien in elkaar over en vormen samen een overzichtelijke trouwkaart met een geweldige vintage feel zonder het eigentijdse karakter teniet te doen. Vergeet niet het minutieus ontworpen monogram van het bruidspaar op de linkerbovenzijde van de achterkant! Een trouwkaart met vele details die met zorg is samengesteld en ontworpen.

Deze trouwkaart wordt nog specialer op luxe papier zoals bijvoorbeeld geschept papier of linnenpapier. De meerkosten bedragen €0,10 per kaart. Het resultaat mag er zijn!

Een verdere mogelijkheid is het gebruiken van het monogram als een trouwlogo. We kunnen het monogram bijvoorbeeld verwerken in een heuse stempel, zodat je dit overal gemakkelijk op kunt zetten. Denk aan gepersonaliseerde bekers, servetten, etc.
 
→ Deze kaart wordt gedrukt op hoogwaardig 340 grams papier.
→ Deze trouwkaart kan ook op geschept papier gedrukt worden; het ontwerp leent zich daar ook uitstekend voor (andere luxe papiersoorten ook mogelijk).
→ Inclusief (witte) envelop.
→ Van deze trouwkaart is een gratis proefkaart aan te vragen; klik hier.
• De proefkaart is beschikbaar op standaard & geschept papier.
→ Of bestel een gepersonaliseerde proefdruk; kijk hier voor meer informatie.
 
Vanaf1 (proef)2550100200
Prijs per stuk€5€2,60€2,45€1,90€1,65
FormaatEnkele kaart
Afmetingen14,8 x 21 cm (A5)
OntwerpstijlModern-Vintage
ThemaIllustraties, Monogram / Trouwlogo, Sierlijk, Ticket / Toegangskaart, Typografie
KleurBlauw, Grijs, Groen
Papiersoort:
Envelopkeuze:
Aantal:

€2,60

Bijpassende Artikelen

Send to a friend

Recipient :

* Required fields

Cancel or