Trouwkaart: Vintage Circus Ticket / Poster Volledige grootte weergeven

Trouwkaart: Vintage Circus Ticket / Poster

Gedetailleerde trouwkaart in extra lang formaat, volledig in de stijl van een oude, vintage circus uitnodiging/aankondiging. 
Gedetailleerde trouwkaart in extra lang formaat, volledig in de stijl van een oude, vintage circus uitnodiging/aankondiging. De vele kleuren en grungy achtergrond zorgen voor het retro-gevoel, en door het formaat en de opzet van de trouwkaart is er veel ruimte voor informatie en eventueel voor een dosis humor. Als je goed kijkt zie je een kussend stel op de achtergrond van het vlak "Special Attraction: The Kiss." Het concept van Circus-Ticket geeft jullie veel mogelijkheden om persoonlijke aspecten in de trouwkaart te verwerken. 

De "Circus" trouwkaart is ook zeer geschikt om op een luxe papiersoort gedrukt te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geschept papier of een linnenpapier. Een andere mogelijkheid is een papiersoort met structuur. Al deze soorten papier onderstrepen het vintage karakter van deze kaart en geven een exclusiever en luxer effect. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

→ Deze kaart wordt gedrukt op hoogwaardig 340 grams papier.
→ Luxe, exclusieve papiersoorten beschikbaar.
→ Inclusief (witte) envelop.
→ Van deze trouwkaart is een ;gratis proefkaart beschikbaar!
    • De proefkaart is beschikbaar op standaard en op geschept papier.
→ Luxe papiersoorten mogelijk, zoals o.a. geschept papier of tinteretto (papier met een mooie, fijne structuur die goed bij het thema past). 
 
Vanaf12550100200
Prijs per stuk€5€2,75€2,55€2€1,75
FormaatEnkele kaart
Afmetingen10,5 x 29,7 cm (A5 Lang)
OntwerpstijlRetro / Vintage
ThemaTypografie, Illustraties
KleurRoze, Oranje, Veelkleurig, Beige
Papiersoort:
Envelopkeuze:
Aantal:

Je dient minimaal 25 stuks te bestellen van dit artikel.

€2,75

Send to a friend

Recipient :

* Required fields

Cancel or