Trouwkaart: Modern/Vintage Uitnodiging (Drieluik)

Modern/vintage trouwkaart waarbij moderne, retro en art deco elementen met elkaar verweven zijn tot een huwelijks- uitnodiging voor de 21ste eeuw. Het landkaartje, de art-deco decoratie, de vintage en moderne lettertypes en de moderne kleuren vloeien in elkaar over en vormen samen een overzichtelijke trouwkaart met een geweldige vintage feel zonder het eigentijdse karakter teniet te doen.
Modern/vintage trouwkaart waarbij moderne, retro en art deco elementen met elkaar verweven zijn tot een huwelijksuitnodiging voor de 21ste eeuw. Het landkaartje waarop de plaats van de trouwlocatie is aangegeven, de art deco decoratie, de vintage en modernere lettertypes en de moderne kleuren vloeien in elkaar over en vormen samen een overzichtelijke en originele trouwkaart met een geweldige vintage feel zonder het eigentijdse karakter teniet te doen. Vergeet niet het minutieus ontworpen monogram van het bruidspaar. Een trouwkaart met vele details die met zorg is samengesteld en ontworpen. De luikvouw maakt de trouwkaart nog exclusiever en luxer. 

Een verdere mogelijkheid is het gebruiken van het monogram als een trouwlogo. We kunnen het monogram bijvoorbeeld verwerken in een heuse stempel, zodat je dit overal gemakkelijk op kunt zetten. Denk aan gepersonaliseerde bekers, servetten, etc.

De speciale drieluiks-vouw (of altaarvouw) geeft een zeer exclusieve en originele draai aan dit ontwerp. De kaart vouwt aan de voorkant open zodat op de binnenzijdes veel ruimte is voor aanvullende informatie en/of gedichten, etc. 

Deze trouwkaart wordt nog specialer op luxe papier zoals bijvoorbeeld geschept papier of linnenpapier. De meerkosten bedragen €0,20 per kaart. De stijl en het thema van deze huwelijkskaart past perfect bij dit soort luxe papiersoorten.

Kijk op deze pagina voor foto's van deze trouwkaart in het echt, geschoten door een professionele bruidsfotograaf.
 
→ Deze kaart wordt gedrukt op hoogwaardig 340 grams papier.
→ Inclusief (witte) envelop. 
→ Luxe, exclusieve papiersoorten beschikbaar zoals o.a. geschept papier.
→ Van deze trouwkaart is een gratis proefkaart aan te vragen; klik hier.
→ Of bestel een gepersonaliseerde proefdruk; kijk hier voor meer informatie.
 
Vanaf13050100200
Prijs per stuk€5€3,10€2,90€2,45€2,10
FormaatDrieluik
Afmetingen14,8 x 21 cm (A5)
OntwerpstijlModern-Vintage
ThemaSierlijk, Typografie
KleurGrijs, Groen
Papiersoort:
Envelopkeuze:
Aantal:

Je dient minimaal 25 stuks te bestellen van dit artikel.

€3,10

Bijpassende Artikelen

Send to a friend

Recipient :

* Required fields

Cancel or