Trouwkaart: Abstract/Zwart-Wit (Luikvouw)

Op zoek naar een superstrakke, abstracte trouwkaart met originele opzet in een exclusief formaat die gemakkelijk is aan te passen om bij de kleurschema's van jullie bruiloft aan te sluiten? Dan is deze trouwkaart wellicht de uitkomst. 
Op zoek naar een superstrakke, abstracte trouwkaart met originele opzet in een exclusief formaat die gemakkelijk is aan te passen om bij de kleurschema's van jullie bruiloft aan te sluiten? Dan is deze trouwkaart wellicht de uitkomst. De kleurstelling van het zwart en wit is consequent doorgevoerd op de gehele kaart, waarbij de rechte lijnen van de strakke lettertypes de stijl uiteenzetten. De vlakken zijn afwisselend zwart of wit van achtergrond. Op een van de vlakken is gekozen voor het inbrengen van een sierlijk script-lettertype met een rood accent.

Vergeleken met de andere varianten van deze trouwkaart, is deze versie uitgewerkt in een speciaal luikvouw-formaat. Het is een andere luikvouw dan een aantal van onze andere drieluikskaarten. Geheel uitgevouwd bestaat de kaart uit drie gelijke vierkante vlakken, die tot 1 vierkant vlak in elkaar gevouwd kunnen worden. Zie de voorbeelden voor een visuele uitleg.
 
→ Deze kaart wordt gedrukt op hoogwaardig, 340 grams papier.
→ De gebruikte vouwmethode is een (drie-dubbele) luikvouw.
→ Inclusief (witte) envelop.
→ Verschillende (luxe) papiersoorten mogelijk, zoals parelmoer (metallic) papier.
→ Van deze trouwkaart is een gratis proefkaart beschikbaar.
 
Vanaf13050100200
Prijs per stuk€5€3,10€2,90€2,45€2,10
FormaatDrieluik
Afmetingen13,5 x 13,5 cm (Vierkant)
OntwerpstijlModern / Eigentijds
ThemaFoto / Foto's, Typografie, Minimalistisch / Abstract
KleurZwart, Wit, Rood
Papiersoort:
Envelopkeuze:
Aantal:

Je dient minimaal 25 stuks te bestellen van dit artikel.

€3,20

Send to a friend

Recipient :

* Required fields

Cancel or