Trouwkaart: Vogelhuisjes op Hout (Drieluik)

Een leuke vrolijke uitnodiging waarbij hout en vogels het ontwerp bepalen. De blije, bijpassende lettertypes passen perfect bij de sfeer van de illustraties en de 'houten' achtergrond. De binnenzijde van de kaart heeft aan de linker- en rechterkant houten panelen, waarbij het middenstuk een roze accent heeft. 
Een leuke vrolijke uitnodiging waarbij hout en vogels het ontwerp bepalen. De blije, bijpassende lettertypes passen perfect bij de sfeer van de illustraties en de 'houten' achtergrond. Op de voorkant is aan beide zijden van het drieluik een vogelhuisje met vogeltje. De binnenzijde van de kaart heeft aan de linker- en rechterkant houten panelen, waarbij het middenstuk een roze accent heeft. Dit is dezelfde roze kleur die op de voor- en achterkant terugkomt (de kleur is uiteraard te wijzigen). De informatie van de locaties en dergelijke worden op de linker- en rechter panelen op duidelijke en mooie wijze weergegeven. De trouwkaart vormt een mooi geheel waar alle onderdelen en aspecten van het ontwerp bij elkaar passen en elkaar aanvullen.

De speciale drieluiks-vouw (of altaarvouw) geeft een zeer exclusieve en originele draai aan dit ontwerp. De kaart vouwt aan de voorkant open zodat op de binnenzijdes veel ruimte is voor aanvullende informatie en/of gedichten, etc. 

→ Deze kaart wordt gedrukt op hoogwaardig, 340 grams papier.
→ Inclusief (witte) envelop.
→ Verschillende (luxe) papiersoorten mogelijk, zoals geschept papier.
→ Van deze trouwkaart is een ;gratis proefkaart beschikbaar.
 
Vanaf12550100200
Prijs per stuk€5€2,75€2,55€2,10€1,80
FormaatDrieluik
Afmetingen13,5 x 13,5 cm (Vierkant)
OntwerpstijlModern-Vintage
ThemaVogels, Typografie, Illustraties
KleurRoze, Groen, Bruin
Papiersoort:
Envelopkeuze:
Aantal:

Je dient minimaal 25 stuks te bestellen van dit artikel.

€2,75

Send to a friend

Recipient :

* Required fields

Cancel or