Trouwkaart: Modern/Vintage Twist (Groot Formaat) Volledige grootte weergeven

Trouwkaart: Modern/Vintage Twist (Groot Formaat)

Mooi vormgegeven, zeer exclusieve trouwkaart. Het ontwerp heeft zowel modern eigentijdse als vintage aspecten. Sierlijke decoraties worden gecombineerd met een strak, modern lettertype. Het geheel ademt tevens een klassieke sfeer, goed voor een exclusief trouwfeest.
Mooi vormgegeven, zeer exclusieve trouwkaart. Het ontwerp heeft zowel modern eigentijdse als vintage aspecten. Sierlijke decoraties worden gecombineerd met een strak, modern lettertype. Het geheel ademt tevens een klassieke sfeer, goed voor een exclusief trouwfeest. Met de kleur is gemakkelijk te variëren, en de papiersoort kan ook een rol spelen om bijvoorbeeld het vintage effect te versterken. Jullie gezamenlijke voorletters worden gebruikt om een speciaal monogram te vormen, die bijvoorbeeld ook in de vorm van een stempel te bestellen is. Deze trouwkaart is uitgevoerd in groot formaat, er is echter ook twee opties beschikbaar in een drieluiks-formaat. Zie onder bij bijpassende artikelen.

Het is aan te bevelen goed naar de opzet van deze trouwkaart te kijken bij het bedenken van jullie tekst. De gegevens, uitnodigingstekst en dergelijke zijn namelijk op heel speciale wijze in het ontwerp geplaatst. Om deze unieke opzet te bewaren, is het belangrijk dit te volgen. Het eindresultaat zal een trouwkaart opleveren die je gasten nog nooit eerder hebben gezien!

→ Verschillende luxe/exclusieve papiersoorten zijn mogelijk.
→ Deze kaart wordt standaard gedrukt op hoogwaardig, 340 grams papier.
→ Inclusief (witte) envelop. (Gekleurde enveloppen mogelijk)
→ Van deze trouwkaart is een gratis proefkaart aan te vragen; klik hier.
→ Of bestel een gepersonaliseerde proefdruk; kijk hier voor meer informatie.
 
Vanaf1 (proef)2550100200
Prijs per stuk€5€2,60€2,45€1,90€1,65
FormaatEnkele kaart
Afmetingen14,8 x 21 cm (A5)
OntwerpstijlModern-Vintage
ThemaTypografie
KleurWit, Blauw
Papiersoort:
Envelopkeuze:
Aantal:

Je dient minimaal 25 stuks te bestellen van dit artikel.

€2,60

Bijpassende Artikelen

Send to a friend

Recipient :

* Required fields

Cancel or