Trouwkaart: Modern/Vintage Hart (Drieluik)

Kunstig getekend hart op de gesplitste voorkant met de namen van het aanstaande bruidspaar verticaal aan beide kanten. De tekst op de korte binnenzijdes staat ook geheel verticaal, wat een verrassend effect geeft. De mooie bruine kraftpapier achtergrond maakt het ontwerp duidelijk vintage/retro van stijl. 
Kunstig getekend hart op de gesplitste voorkant met de namen van het aanstaande bruidspaar verticaal aan beide kanten. De tekst op de korte binnenzijdes staat ook geheel verticaal, wat een verrassend effect geeft. De mooie bruine kraftpapier achtergrond maakt het ontwerp duidelijk vintage/retro van stijl. Al met al een originele trouwkaart met een duidelijke boodschap op de voorkant en een verrassend stijlvolle binnenzijde. De combinate van eigentijdse en vintage elementen zorgt ervoor dat dit geen gedateerde trouwkaart is, zonder het vintage aspect te verwaarlozen.

De speciale drieluiks-vouw (of altaarvouw) geeft een zeer exclusieve en originele draai aan dit ontwerp. De kaart vouwt aan de voorkant open zodat op de binnenzijdes veel ruimte is voor aanvullende informatie en/of gedichten, etc.

Deze trouwkaart wordt nog specialer op luxe papier zoals bijvoorbeeld geschept papier of linnenpapier. De meerkosten bedragen €0,20 per kaart. De stijl en het thema van deze huwelijkskaart & past perfect bij dit soort luxe papiersoorten. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden (Laat bijvoorbeeld een gepersonaliseerde proefdruk maken met jullie eigen tekst en gedrukt op een papiersoort naar keuze). Vergeet ook niet de optie van de vintage envelop om het plaatje echt af te maken.
 
→ Deze kaart wordt standaard gedrukt op hoogwaardig 340 grams papier.
→ Inclusief (witte) envelop.
→ Luxe, exclusieve papiersoorten beschikbaar zoals o.a. geschept papier. 
→ Van deze trouwkaart is een gratis proefkaart aan te vragen; klik hier.
→ Of bestel een gepersonaliseerde proefdruk; kijk hier voor meer informatie.
 
Vanaf12550100200
Prijs per stuk€5€2,75€2,55€2,10€1,80
FormaatDrieluik
Afmetingen9,8 x 21 cm (DL)
OntwerpstijlModern-Vintage
ThemaTypografie, Hart / Hartjes
KleurRoze, Beige
Papiersoort:
Envelopkeuze:
Aantal:

Je dient minimaal 25 stuks te bestellen van dit artikel.

€2,75

Send to a friend

Recipient :

* Required fields

Cancel or