Trouwkaart: Snor & Lippen (Drieluik)

Huwelijksuitnodiging met een knipoog. Een snor en een stel sexy lippen geven deze conceptuele trouwkaart een zekere minimalistische, strakke stijl. De subtiliteit en uitwerking van het ontwerp dragen daar aan bij.


KAARTJE BEWERKEN OP TROUWKAARTJE.COM


Op onze andere site, Trouwkaartje.com, kun je deze trouwkaart zelf aanpassen.
Huwelijksuitnodiging met een knipoog. Een snor en een stel sexy lippen geven deze conceptuele trouwkaart een zekere minimalistische, strakke stijl. De subtiliteit en uitwerking van het ontwerp dragen daar aan bij. De illustraties zelf, hoewel strak en modern, hebben ook een duidelijk retro aspect in zich. Het ontwerp als geheel is dan ook te typeren als in een retro/vintage stijl, maar met een strakke, abstracte toets. De hoofdelementen van de trouwkaart, de snor en de lippen, zijn gemakkelijk te incorpereren in bijpassende artikelen zoals stempels, postzegels, etc.

Meer inspiratie nodig omtrent het thema Snor & Lippen? Bekijk dan ons superleuke moodboard op Pinterest (opent in nieuw venster).

Deze trouwkaart komt uitstekend tot zijn recht op linnenpapier of geschept papier. Deze papiersoorten voegen iets extra's toe aan het ontwerp. Het standaardpapier overigens ook een prima keuze.

De speciale drieluiks-vouw (of altaarvouw) geeft een exclusieve en originele draai aan dit ontwerp. De kaart vouwt aan de voorkant open zodat op de binnenzijdes veel ruimte is voor aanvullende informatie en/of gedichten, etc. Op de voorzijde nemen de snor en de lippen elk een zijde voor hun rekening.
 
→ Deze kaart wordt gedrukt op hoogwaardig, 340 grams papier.
→ Inclusief (witte) envelop.
→ Verschillende (luxe) papiersoorten mogelijk, zoals geschept papier.
→ Van deze trouwkaart is een gratis proefkaart aan te vragen; klik hier.
→ De proefkaart is beschikbaar op standaard, geschept en linnenpapier.  
→ Of bestel een gepersonaliseerde proefdruk; kijk hier voor meer informatie.

Vanaf12550100200
Prijs per stuk€5€2,75€2,55€2,10€1,80
FormaatDrieluik
Afmetingen13,5 x 13,5 cm (Vierkant)
OntwerpstijlModern-Vintage
ThemaIllustraties, Minimalistisch / Abstract
KleurBeige, Roze
Papiersoort:
Envelopkeuze:
Aantal:

Je dient minimaal 25 stuks te bestellen van dit artikel.

€2,75

Send to a friend

Recipient :

* Required fields

Cancel or