Trouwkaart: Modern Ticket Volledige grootte weergeven

Trouwkaart: Modern Ticket

Op zoek naar een echt moderne en originele trouwkaart? De Trouwkaart Modern Ticket geeft een unieke draai aan het ticket-concept door een abstract, minimalistisch ontwerp waarbij het design midden op de kaart staat met aan alle zijden witte ruimte. 
Op zoek naar een echt moderne en originele trouwkaart? De Trouwkaart Modern Ticket geeft een unieke draai aan het ticket-concept door een abstract, minimalistisch ontwerp waarbij het design midden op de kaart staat met aan alle zijden witte ruimte. De strakke lettertypes zetten de toon voor het eigentijdse karakter van de kaart. De gele accentkleur kan gemakkelijk aangepast worden aan het huwelijksthema. 

Deze trouwkaart is beschikbaar in 2 formaten, een langwerpig formaat (21 x 9,8 cm) en een groot rechthoekig formaat (21 x 14,8 cm). Op het grote formaat zijn de witte ruimte boven en onder groter en wordt het ontwerp minimalistischer/moderner.

De "Modern Ticket" trouwkaart is zeer geschikt op een luxe papiersoort gedrukt te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geschept papier of een linnenpapier. Een andere mogelijkheid is een papiersoort met structuur. Al deze soorten papier onderstrepen het modern-vintage karakter van deze kaart en geven een exclusiever en luxer effect. 
 
→ Deze kaart wordt gedrukt op zeer stevig 340 grams papier.
→ Inclusief (witte) envelop.
→ Luxe papiersoorten mogelijk, zoals o.a. geschept papier. 
→ Van deze trouwkaart is een gratis proefkaart aan te vragen; klik hier.
→ Of bestel een gepersonaliseerde proefdruk; kijk hier voor meer informatie.

Vanaf12550100200
Prijs per stuk€5€2,55€2,25€1,80€1,55
FormaatEnkele kaart
Afmetingen9,8 x 21 cm (DL)
OntwerpstijlModern-Vintage
ThemaMinimalistisch / Abstract, Ticket / Toegangskaart, Typografie
KleurGeel, Zwart
Papiersoort:
Envelopkeuze:
Aantal:

Je dient minimaal 25 stuks te bestellen van dit artikel.

€2,55

Send to a friend

Recipient :

* Required fields

Cancel or