Kaartjes voor Bedankjes

Bedankjes voor bruiloft, als kaartje of sticker. Hier in prachtige Great Gatsby stijl.
LEVERTIJD van de bedankjes

1 tot 2 dagen.

Verzendkosten

Gratis, binnen Nederland en België. Kan met de trouwkaarten meegestuurd worden.

Klein kaartje of sticker

Leuke, kleine kaartjes die je aan een bedankje kan hangen of plakken. Ook te leveren als stickers.

Kaartjes of labels voor op of aan een bedankje

Zoek je een klein kaartje om bijvoorbeeld aan een bedankje te hangen? Of een sticker om op de bedankjes te plakken? Dan ben je hier op de juiste plaats. De ontwerpstijlen passen bij onze trouwkaarten

Standaard worden deze kaartjes gedrukt op normaal papier, maar onze luxe papiersoorten zijn uiteraard ook beschikbaar. Tevens kunnen deze kaartjes als stickers gedrukt worden, zodat je ze op een doosje kunt plakken. Bij bijna alle bedankjes hebben we een foto erbij gedaan hoe het ontwerp er als label uit zou zien op een doosje/bedankje. De kaartjes kunnen ook geperforeerd geleverd worden, zodat je ze met een touwtje aan een bedankje kunt hangen.

Leuke, gepersonaliseerde kaartjes of stickers, die qua vormgeving mooi aansluiten bij jullie trouwkaarten. De ontwerpen zijn precies zo aan te passen als jullie trouwkaarten, qua kleuren, lettertypes en layout, zodat ze prachtig aansluiten bij jullie uitnodigingen. Jullie trouwstijl wordt zo op fraaie wijze zichtbaar op de bruiloft zelf en de vormgeving van dergelijke kleine details als de bedankjes zal zeker opvallen bij jullie gasten.