Modern en Vintage Trouwkaarten

Modern en vintage trouwkaarten met western thema.
Modern en vintage trouwkaarten

Ontwerpen waarbij we een combinatie gebruiken van modern en vintage elementen. Zo krijg je eigentijdse kaartjes met een vintage inslag.

LEVERTIJD

Voor 14:30 besteld, dan drukken we de kaartjes dezelfde dag. Levertijd is 1 tot 2 dagen.

Verzendkosten & Drukkosten

Gratis verzending, binnen Nederland en België. Geen extra drukkosten of andere heffingen.

Mooie opties voor papier en enveloppen

Prachtige papiersoorten met reliëf en fijne structuur en mooie aparte enveloppen, zoals onze vintage enveloppen van kraftpapier.

Kaartvorm.
Illustratie.
Kleur.
Folie.
Foto.
Formaat.

Andere kaarten.

Modern en vintage trouwkaarten bestellen

Modern en vintage trouwkaarten gebruiken zowel moderne als vintage ontwerp-elementen en zijn daardoor super geschikt voor een bruiloft in 2020. Vaak zie je dat kaartjes of modern of vintage zijn, maar dat vinden wij eigenlijk onzin. Vaak is het ook lastig om bepaalde ontwerpen goed te categoriseren omdat ze niet puur retro zijn, maar zeker ook niet modern qua stijl. Dus dan ligt deze categorie wel voor de hand. Pas de trouwkaarten op deze pagina allemaal zelf aan in de ontwerptool en bestel dan eenvoudig een proefdruk voor €4 of meteen de definitieve kaartjes.

Welk papier past bij deze trouwkaarten?

Natuurlijk hangt het heel erg van het kaartje af, maar over het algemeen kun je bij deze trouwkaarten niet fout gaan met een luxe papiersoort met structuur. Denk dan bijvoorbeeld aan onze geschepte papier, met die typische, gehamerde structuur. Of kies Paperwise. Een milieuvriendelijk papier gemaakt van landbouwafval. De organische, natuurlijke uitstraling past perfect bij kaartjes waar je een off-white achtergrond bij wilt. Lees alles over onze papiersoorten op de info-pagina.