ART DECO TROUWKAARTEN

Prachtige art deco trouwkaarten. Bestellingen voor 14:30 worden dezelfde werkdag gedrukt en verzonden. Uitstekende drukkwaliteit. Geen verzendkosten. Luxe papiersoorten en tientallen envelop-opties beschikbaar.Veel mogelijkheden voor personalisatie. Voor al je vragen, ga naar ons informatiecentrum, of stuur ons een bericht.

2.504.00
2.504.00
2.654.00
2.504.00
2.504.00
2.504.00

ART DECO TROUWKAARTEN

Deze Art Deco uitnodigingen zijn geinspireerd door de beroemde en originele ontwerp- en decoratiestijl uit de jaren 1910 tot 1940, met o.a. geometrische patronen, motieven. Deze vormgeving komt naar voren in de motieven, versiersels, frames, patronen en, natuurlijk, in de bijzondere art deco lettertypes. Het Roaring Twenties gevoel komt ook mooi naar voren door allerlei goud-effecten die we gebruiken voor de decoraties en de tekst, op bepaalde kaarten. Je ziet dit heel goed bij bijvoorbeeld trouwkaart Great Gatsby of trouwkaart Great Gatsby II. Het is een hele specifieke stijl en je herkent ‘m dan ook meteen bij bovenstaande uitnodigingen. Al deze trouwkaarten zijn natuurlijk aan te passen in de ontwerptool. Voor €4 bestel je meteen een proefdruk van je eigen aangepaste trouwkaart.

ART DECO BRUILOFT

Een art deco stijl voor je bruiloft kan op allerlei manieren. Als je dat echt wilt, is het natuurlijk super leuk om te beginnen bij de trouwkaart. Het ontwerp kan dan ook weer de inspiratie vormen voor de volgende stap, zodat je alvast een idee hebt wat jullie mooi vinden. Hier kun je dan weer mee verder op de bruiloft zelf, bijvoorbeeld bij het andere stationary, zoals de menukaarten, naamkaarten, programma’s, bierviltjes en noem het verder allemaal maar op. Maar een bruiloft aankleden gaat natuurlijk veel verder dan alleen drukwerk! Om je op weg te helpen hebben we een moodboard gemaakt rond het thema Roaring Twenties op Pinterest. Het is een ontzettend mooie, gevarieerde en spectaculaire stijl. Kijk voor meer inspiratie ook nog even naar de Great Gatsby film met Leonardo DiCaprio!