Verzending & Bezorging

Wat zijn de verzendkosten?

Bij Wedding Designs zijn de verzendkosten naar Nederland en België helemaal gratis. Voor bestellingen naar andere landen brengen we wel verzendkosten in rekening, afhankelijk van de precieze kosten.

Wat is de levertijd?

Bestellingen die op een werkdag voor 14:30 worden besteld, worden doorgaans dezelfde dag gedrukt en verzonden (dit geldt voor een trouwkaartje die je zelf in de ontwerptool hebt aangepast). De levertijd in deze gevallen is (normaal gesproken) dan 1 dag. Dit is geen garantie, maar wel ten alle tijde onze intentie. Daar doen we ons best voor. Over het algemeen worden trouwkaarten zeker binnen 2 dagen bezorgd.

Trouwkaarten met foliedruk of spotlak hebben een levertijd van 2 tot 4 dagen.

Houdt er rekening mee dat vintage en gekleurde enveloppen en andere bijpassende artikelen (zoals stempels, posters, etc.) soms een langere levertijd hebben. Deze zou niet langer dan 4 dagen moeten zijn.

Gepersonaliseerde proefdrukken hebben een vergelijkbare verwerktijd als gewone bestellingen van kaarten. Als ze voor 13:00 worden besteld, worden ze dezelfde dag gedrukt en verzonden. Briefpost die vanuit Nederland naar België wordt gestuurd, doet er soms langer over dan 1 of 2 dagen. Houdt hier rekening mee. Binnen Nederland is de levertijd van briefpost in de meeste gevallen 1 dag.

Hoe worden de kaartjes verstuurd?

De definitieve kaartjes worden altijd in een pakket via DHL verstuurd. Er is daarom ook altijd een track & trace beschikbaar. 

Proefdrukken worden per briefpost verstuurd, zonder track & trace.

Is er een track & trace beschikbaar?

Alle bestellingen (behalve proefdrukken en in sommige gevallen vintage enveloppen) worden per pakketpost met DHL verstuurd. De track & trace geven we door. 

Kunnen we vanuit het buitenland bestellen?

Ja, dit is geen enkel probleem. Als het afleveradres buiten Nederland en België ligt, worden er wel verzendkosten gerekend.