DESTINATION TROUWKAARTEN

Destination trouwkaarten gebruiken vaak een concept dat te maken heeft met reizen, het buitenland, of iets dergelijks. Denk aan een paspoort of een vliegtuigticket. Bestellingen voor 14:30 worden dezelfde werkdag gedrukt en verzonden. Uitstekende drukkwaliteit. Geen verzendkosten. Luxe papiersoorten en tientallen envelop-opties beschikbaar.Veel mogelijkheden voor personalisatie. Voor al je vragen, ga naar ons informatiecentrum, of stuur ons een bericht.

3.054.00
3.054.00
2.504.00
2.504.00
2.654.00
2.654.00
2.654.00
2.954.00
2.504.00

DESTINATION TROUWKAARTEN

Destination trouwkaarten zijn speciaal bedacht en ontworpen voor een destination wedding (bruiloft in het buitenland), of een internationale relatie (tussen twee mensen uit verschillende landen), of voor globetrotters (mensen die heel graag reizen). Er zijn dus verschillende thema’s die naar voren komen bij deze trouwkaarten. Een ontwerp als trouwkaart Paspoort kan op meerdere manieren gebruikt worden, eigenlijk altijd met knipoog, maar ook specifiek voor een uitnodiging naar een bruiloft in een ander land. Op de trouwkaarten Landkaart Europa of Wereld kun je de locatie mooi aangeven op een kaart: dit zou de locatie van de trouwerij kunnen zijn, maar dat hoeft niet beslist. Bij trouwkaart Internationale Liefde gaat het vooral om een huwelijk tussen twee mensen uit verschillende landen: je kunt op de kaartjes van de respectievelijke landen met een hartje jullie eigen stad of dorp aangeven.

STYLING EN AFWERKING

Bij al deze trouwkaarten heb je best wel wat opties wat betreft de styling en afwerking van de kaart. Denk hierbij aan een kraftpapier envelop en een prachtige gestructureerde papiersoort als geschept papier om echt iets bijzonders aan de kaart toe te voegen. Gekleurde enveloppen zijn uiteraard ook mogelijk, net als een metallic envelop in allerlei kleuren. De luxe afwerking van 3D spotlak is ook bij al deze trouwkaarten een mogelijkheid: je kunt zo bepaalde details zoals namen of een illustratie benadrukken door alleen daar, heel precies, een laagje lak op te spuiten waardoor er een reliëf ontstaat.