Destination Trouwkaarten

Destination trouwkaarten zijn speciaal bedacht en ontworpen voor een destination wedding, of een internationale relatie, of voor globetrotters.
Perfect voorbeeld van een destination trouwkaart: een ontwerp gebaseerd op een paspoort.
Destination Trouwkaarten

Destination trouwkaarten gebruiken vaak een concept dat te maken heeft met reizen, het buitenland, of iets dergelijks. Denk aan een paspoort of een vliegtuigticket.

LEVERTIJD

Voor 14:30 besteld, dan drukken we de kaartjes dezelfde dag. Levertijd is 1 tot 2 dagen.

Verzendkosten & Drukkosten

Gratis verzending, binnen Nederland en België. Geen extra drukkosten of andere heffingen.

Bijzondere afwerking zoals spotlak

Een prachtige afwerking zoals 3D spotlak kan heel mooi gebruikt worden bij deze ontwerpen. Of prachtige goudfolie voor bijvoorbeeld de tekst en de wereldkaart op de voorkant van Paspoort, om maar iets te noemen.

Stijl.
Kaartvorm.
Illustratie.
Kleur.
Folie.
Foto.
Formaat.

Andere kaarten.

Destination Trouwkaarten

Destination trouwkaarten zijn speciaal bedacht en ontworpen voor een destination wedding (bruiloft in het buitenland), of een internationale relatie (tussen twee mensen uit verschillende landen), of voor globetrotters (mensen die heel graag reizen). Er zijn dus verschillende thema’s die naar voren komen bij deze trouwkaarten. Een ontwerp als trouwkaart Paspoort kan op meerdere manieren gebruikt worden, eigenlijk altijd met knipoog, maar ook specifiek voor een uitnodiging naar een bruiloft in een ander land. Op de trouwkaarten Landkaart Europa of Wereld kun je de locatie mooi aangeven op een kaart: dit zou de locatie van de trouwerij kunnen zijn, maar dat hoeft niet beslist. Bij trouwkaart Internationale Liefde gaat het vooral om een huwelijk tussen twee mensen uit verschillende landen. Je kunt op de kaartjes van de respectievelijke landen met een hartje jullie eigen stad of dorp aangeven. 

Styling en Afwerking

Bij al deze trouwkaarten heb je best wel wat opties wat betreft de styling en afwerking van de kaart. Denk hierbij aan een kraftpapier envelop en een prachtige gestructureerde papiersoort als geschept papier om echt iets bijzonders aan de kaart toe te voegen. Gekleurde enveloppen zijn uiteraard ook mogelijk, net als een metallic envelop in allerlei kleuren. De luxe afwerking van 3D spotlak is ook bij al deze trouwkaarten een mogelijkheid: je kunt zo bepaalde details zoals namen of een illustratie benadrukken door alleen daar, heel precies, een laagje lak op te spuiten waardoor er een reliëf ontstaat. 

Daarnaast is goudfolie of zilverfolie natuurlijk ook mogelijk. Denk aan de Paspoort uitnodiging: daar zou je mooie details op de voorkant in het goud uit kunnen voeren. De namen en tekst en de wereldkaart, bijvoorbeeld. Hoe super zou dat staan? Maar ook bij andere ontwerpen kan dit.

Toch iets anders dan een destination trouwkaart?

Hier niet gevonden wat je zocht? Geen probleem, kijk dan even bij andere ontwerpstijlen, of bij de trouwkaarten overzichtspagina. We hebben namelijk trouwkaarten ontworpen in allerlei stijlen en met allemaal verschillende soorten elementen. Denk aan bloemen, foto’s, illustraties in het algemeen, sierlijke ontwerpen, of bijvoorbeeld kaartjes met hartjes.