Trouwkaarten met Goudfolie
en andere Foliedruk

Trouwkaarten met goudfolie zijn een trend voor 2021

Door de nieuwe, digitale techniek zijn goudfolie trouwkaarten helemaal doorgebroken en bombarderen we dit dan ook tot één van de trends voor trouwkaarten van 2021!

LEVERTIJD

Voor 14:30 besteld, dan starten we het drukproces dezelfde dag. Levertijd is 3 tot 4 dagen.

Verzendkosten & Drukkosten

Gratis verzending, binnen Nederland en België. Geen extra drukkosten of andere heffingen.

Foliedruk en afwerking

Trouwkaart met prachtige 3D goudfolie. De folie wordt als extra laagje reliëf op het kaartje aangebracht. De kaartjes lamineren we met mat laminaat voor optimale hechting en bescherming van de goudfolie.

Stijl.
Kaartvorm.
Illustratie.
Kleur.
Folie.
Foto.
Formaat.

Andere kaarten.

Trouwkaarten met goudfolie bestellen

Als je het ontwerp opent in de ontwerptool dan zie je meteen dat de delen die met goudfolie aangebracht worden in een specifieke kleur staan aangegeven. De html kleurcode van deze kleur is #daa448. Wil je graag ook andere details of stukken tekst met goudfolie op het kaartje aanbrengen? Zet ze dan in deze kleur door de kleurcode te kopiëren en te plakken.

Naast de trouwkaarten die we speciaal hebben ontworpen met foliedruk op het oog, is het bijna bij al onze ontwerpen mogelijk om foliedruk te gebruiken. Belangrijk om te weten is dat foliedruk alleen op ons 350 grams Creato papier gedrukt kan worden en dus niet, bijvoorbeeld, op ons gerecycled kraftpapier. Maar afgezien daarvan kunnen we gemakkelijk andere ontwerpen aanpassen en goudfolie toevoegen. Dit kan voor bepaalde details in illustraties, voor tekst, etc. We bekijken graag met jullie wat de mogelijkheden zijn voor jullie favoriete kaartje!