VINTAGE TROUWKAARTEN

Unieke vintage trouwkaarten, geïnspireerd door leuke concepten zoals een ouderwets ticket, een klassiek circus toegangskaart, of een echte Art Deco kaart, die probeert het Great Gatsby gevoel op te roepen. Bestellingen voor 14:30 worden dezelfde werkdag gedrukt en verzonden. Prachtige papiersoorten die uitstekend passen bij het vintage concept. Vintage kraftpapier enveloppen om het plaatje compleet te maken.

VINTAGE Trouwkaarten

Jullie hebben een datum geprikt! Gefeliciteerd! En nu op zoek naar een concept voor jullie bruiloft, en vintage klinkt leuk en interessant? Retro en vintage ontwerpen zijn ontzettend leuk: je kunt er alle kanten mee op. Voor sommige van onze kaarten hebben we iets bestaands gebruikt, zoals afbeeldingen van hele oude tickets, waar we trouwkaart Ticket op hebben gebaseerd. Of oude biljetten van vroeger waar je werd uitgenodigd voor een circusvoorstelling. Daar kwam trouwkaart Circus Ticket uit. Elk ontwerp op deze pagina is er eentje waar wij trots op zijn. Hopelijk vind je hier iets wat bij jullie past en waar jullie je gasten mee willen uitnodigen.

papiersoorten & VINTAGE Trouwkaarten

Een leuke bijkomstigheid bij vintage trouwkaarten is dat het papier veel verschil maakt. Een papier met een structuur, zoals het gehamerde effect van geschept papier (Tintoretto Gesso), voegt echt iets toe. Je voelt het als je het kaartje in je hand hebt. Ons linnenpapier en het Conqueror papier zijn vergelijkbaar, ook met structuur, maar een iets ander effect. Alledrie deze papiersoorten zijn eigenlijk geschikt voor al onze vintage trouwkaarten. Daarnaast hebben we nog een echt, bruin kraftpapier van gerecycled papier en een off-white papier dat Paperwise heet. Dit is ook een soort van kraftpapier, het voelt erg stevig, bijna als karton, maar het is volledig gemaakt van landbouwafval. Een erg milieuvriendelijke optie, die ook een prachtig effect geeft aan een heel aantal van bovenstaande retro trouwkaarten.