Typografische Trouwkaarten

Typografische trouwkaarten op duurzaam paperwise papier.
Voorbeeld van uitgebreid en gedetailleerd spel met typografie. Trouwkaart Vintage Green, gedrukt op duurzaam Paperwise papier.
Typografische Trouwkaarten

Typografische trouwkaarten met prachtige lettertypes en een spel van tekst. Trouwkaarten typografie in allerlei ontwerpstijlen: vintage, modern, klassiek.

LEVERTIJD

Voor 14:30 besteld, dan drukken we de kaartjes dezelfde dag. Levertijd is 1 tot 2 dagen.

Verzendkosten & Drukkosten

Gratis verzending, binnen Nederland en België. Geen extra drukkosten of andere heffingen.

Luxe papier en mooie enveloppen

Kies een mooi papier, bijvoorbeeld met linnenstructuur, en een bijzondere envelop als final touch. Veel van deze typografische ontwerpen staan prachtig op speciaal papier.

Stijl.
Kaartvorm.
Illustratie.
Kleur.
Folie.
Foto.
Formaat.

Andere kaarten.

vanaf €1,60
vanaf €1,65
vanaf €1,95
vanaf €1,65
vanaf €1,65
vanaf €1,30
vanaf €1,65
vanaf €1,85
vanaf €1,65
vanaf €1,65

Typografische Trouwkaarten | Typografie Uitnodigingen

Typografie is iets zo centraals bij trouwkaarten, het spel met tekst. Wij zijn daar ontzettend fan van en passen dit dan ook bij veel van onze uitnodigingen toe. Deze typografische trouwkaarten zijn we toch wel zo’n beetje het meest trots op van al onze ontwerpen. Ook omdat je dit dit soort kaartjes zelden ziet bij andere aanbieders in Nederland.

Al jaren zijn we bezig met het verzamelen van allerlei fantastische en bijzondere lettertypes, die echt iets speciaals toevoegen aan een origineel ontwerp. Soms is het juist zo’n bijzonder lettertype dat een ontwerp speciaal maakt. Voor de uitnodigingen die je hier vindt zijn de fonts met heel veel geduld en oog voor detail uitgezocht. Soms is een ontwerp zelfs rondom een specifiek font vormgegeven. Toch wil je wellicht iets veranderen. Geen probleem!

In de ontwerptool maken we altijd meerdere opties beschikbaar; lettertypes die bij het ontwerp passen. Je kunt zo ook je eigen keuzes maken en de trouwkaart verder personaliseren en naar je smaak maken. Wil je graag een specifiek font gebruiken die niet in de ontwerptool beschikbaar is? Vraag het even na, wellicht hebben we wel de beschikking over dit lettertype. Of vraag ons naar andere opties die we gewoon al hebben, als je net even iets anders zoekt. De lettertypes vormen immers toch de basis van deze typografische uitnodigingen.

Zelf het ontwerp aanpassen

Bij al deze typografische trouwkaarten kun je zelf aan de slag in onze ontwerptool. Zie het standaard ontwerp als een beginpunt, van waaruit je verder kunt personaliseren en schaven. Er zijn zoveel mogelijkheden! Jullie ideeën en creativiteit zijn onmisbaar om je eigen, unieke trouwkaart te ontwerpen: een ontwerp dat past bij jullie bruiloft. Klinkt dat allemaal veel te ambitieus? Wij hebben ontzettend ons best gedaan om de uitnodigingen zo mooi mogelijk vorm te geven, zodat de standaard versie van het ontwerp nagenoeg perfect is voor het thema, de lettertypes, etc. Voeg slechts je eigen tekst in en: voilà! Drukken maar.

Nog op zoek naar een andere trouwkaart?

Mocht je bij deze typografische trouwkaarten niet hebben gevonden wat je zocht, kijk dan even bij andere ontwerpstijlen, of bij de trouwkaarten overzichtspagina. We hebben namelijk trouwkaarten ontworpen in allerlei stijlen en met allemaal verschillende soorten elementen. Of laat ons een geheel nieuw, eigen ontwerp voor jullie maken. Dat kan natuurlijk ook!