Klassieke Trouwkaarten

Klassieke trouwkaarten in art deco ontwerpstijl.
Klassieke trouwkaarten

Al onze trouwkaarten met een iets meer formele inslag, klassiek en/of traditioneel van stijl. Voor een meer klassieke bruiloft, of liefhebbers van een traditionele trouwkaart.

LEVERTIJD

Voor 14:30 besteld, dan drukken we de kaartjes dezelfde dag. Levertijd is 1 tot 2 dagen.

Verzendkosten & Drukkosten

Gratis verzending, binnen Nederland en België. Geen extra drukkosten of andere heffingen.

Luxe papiersoorten

Een prachtige, luxe papiersoort past perfect bij een traditionele uitnodiging. Denk aan geschept of Conqueror papier.

Kaartvorm.
Illustratie.
Kleur.
Folie.
Foto.
Formaat.

Andere kaarten.

Klassieke trouwkaarten maken en bestellen

Als je een super elegante bruiloft aan het voorbereiden bent met een klassieke insteek en stijl, dan ben je op deze pagina op de juiste plek voor een trouwkaart die aansluit bij jullie droombruiloft. Op welk moment in je leven kun je de dingen echt doen op de manier waarop het gedaan “moet” worden? Niet op veel momenten kun je echt groots uitpakken en van een event iets heel moois en bijzonders maken. Wellicht ben je daarom op zoek naar een uitnodiging die de “zwaarte” en het belang van de dag goed aankan.

Geen gekke dingen of concepten, maar een eenvoudig ontwerp met een traditionele versiering zoals een prachtige illustratie van een bloem, zoals op trouwkaart Rode Bloemen. Of de prachtige, krullende versieringen van trouwkaart Elégance. Met natuurlijk bijpassende lettertypes! Ook het bijzondere ontwerp van trouwkaart Art Nouveau Frame is natuurlijk klassiek, geïnspireerd door de Art Nouveau beweging van 1890 tot 1910, en werkt ook anno 2020 nog uitstekend. Nieuw is onze prachtige Klassieke Trouwkaart met Goudfolie, waar we optimaal proberen gebruik te maken van onze bijzondere goudfolie. De namen van het bruidspaar staan in schitterende, sierlijke letters met echte folie op de kaart, samen met een aantal andere details op de voorkant. Overigens kun je zelf ook nog andere elementen in het goud zetten!

Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar neem gerust even de tijd om de ontwerpen op deze pagina goed te bekijken. Mocht je vragen hebben, dan horen we dat natuurlijk heel graag!

Heb je een specifiek idee en vind je hier net niet wat je zoekt? Stuur ons je wensen en we gaan je helpen iets unieks te ontwerpen speciaal voor jullie trouwerij!

Welk papier en envelop past bij een klassieke trouwkaart?

Een van onze luxe papiersoorten voegen echt iets bijzonders toe aan een klassieke trouwkaart. Denk hierbij aan bijvoorbeeld geschept of Conqueror papier. Beide opties hebben een fijne, duidelijke en luxe structuur. Deze papiersoorten, net als linnenpapier, hebben een wat ouderwetse uitstraling en voegen net die extra touch toe aan de trouwkaart, die anders heel lastig is om te bewerkstelligen. Net of de uitnodiging een extra dimensie krijgt. Bij klassieke trouwkaarten passen deze papieropties echt ontzettend goed. 

Of ga voor een duurzame optie zoals Paperwise of Vibers. Schitterend natuurlijk papier, gemaakt van duurzaam materiaal. Goed voor het milieu en prachtig van uiterlijk, met zichtbare vezels. Vibers is gebroken wit, maar Paperwise is iets donkerder van kleur. Het is altijd een goed idee om eerst een proefdruk te bestellen van je eigen ontwerp, om even te zien hoe alles eruit komt te zien. Lees meer over al onze papieropties

Natuurlijk kun je met de envelop ook weer iets moois toevoegen aan het hele plaatje. We hebben veel opties waaruit je kunt kiezen, zodat je ook hier je eigen persoonlijke accent kunt leggen. We hebben veel heldere kleuren, maar ook wat subtielere keuzes. Daarnaast passen ook onze vintage kraftpapier enveloppen heel mooi bij veel van onze klassieke trouwkaarten. Deze vintage enveloppen zijn opvallend en zie je niet vaak. Het maakt de trouwkaart meteen weer wat specialer.  We hebben sinds kort zelfs een envelop van Paperwise, die onder andere prachtig staat bij een trouwkaartje gedrukt op Paperwise. Bekijk hier al onze enveloppen.

Andere thema's

Nog op zoek naar trouwuitnodigingen met andere thema’s? Kijk dan even bij andere ontwerpstijlen, of bij de trouwkaarten overzichtspagina. We hebben namelijk kaartjes in allerlei stijlen en met allemaal verschillende soorten elementen. Denk aan bloemen, foto’s, illustraties in het algemeen, sierlijke ontwerpen, of bijvoorbeeld kaartjes met een monogram. Hiernaast een lijstje met een aantal suggesties.