Inlegvellen en RSVP's

LEVERTIJD

1 tot 2 dagen.

Verzendkosten

Gratis, binnen Nederland en België. Kan gelijk meegestuurd worden met de trouwkaarten.

Klein kaartje

Handige, kleine kaartjes voor extra informatie. Bijvoorbeeld voor de daggasten.

Inlegvellen en RSVP's voor bij de trouwkaart

Bestellingen voor 14:00 worden dezelfde werkdag gedrukt en verzonden (na akkoord op de voorbeelden, indien van toepassing). Steek een inlegvel bij je trouwkaart om extra informatie mee te geven. Ontwerpen sluiten aan bij onze trouwkaarten. Uitstekende drukkwaliteit. Dezelfde papiersoorten. Veel mogelijkheden voor personalisatie. Voor al je vragen, ga naar ons informatiecentrum, of stuur ons een bericht.

Zo’n extra kaartje kun je ook vormgeven als VIP kaartje. Hoe speciaal is het om bepaalde vrienden en familie, die je voor de hele dag wilt uitnodigen, een prachtig en exclusief VIP kaartje te sturen? Persoonlijk, verrassend en iets dat je gasten niet zullen vergeten. Bij onder andere de inlegvellen van Ticket 2.0 en Vintage Toegangsbiljet is dit reeds het standaard ontwerp. Voor al onze trouwkaarten kunnen wij een dergelijk VIP kaartje leveren, of een meer algemeen inlegvel of RSVP kaartje.

In andere landen, zoals de Verenigde Staten, is het zeer gebruikelijk om een RSVP kaartje mee te sturen met de trouwkaart, zodat jullie gasten het kaartje terug kunnen sturen om aan te geven dat ze erbij zullen zijn. Ook kun je er dan een aantal vragen opzetten waar ze antwoord op geven, zodat je een beter beeld hebt over keuzes voor het trouwdiner en het aantal personen dat aanwezig zal zijn.