MINIMALISTISCHE TROUWKAARTEN

Onze collectie aan minimalistische trouwkaarten. Het zijn stuk voor stuk strakke, abstracte ontwerpen. Bestellingen voor 14:30 worden dezelfde werkdag gedrukt en verzonden. Uitstekende drukkwaliteit. Geen verzendkosten. Luxe papiersoorten en tientallen envelop-opties beschikbaar.Veel mogelijkheden voor personalisatie. Voor al je vragen, ga naar ons informatiecentrum, of stuur ons een bericht.

Minimalistische trouwkaarten bestellen

Minimalistische trouwkaarten zijn vormgegeven met eenvoud als principe: zo weinig mogelijk elementen, het ontwerp terugbrengen tot de basis. Vaak is de basis tekst, door midden van abstracte typografie, of een combinatie van een foto en een paar woorden. Of je kunt het zoeken in de minimalistische stijl van de illustraties, zoals bijvoorbeeld het silhouet van het bruidspaar bij trouwkaart Silhouet. Vaak speelt een gekleurde of juist witte achtergrond een grote rol. Trouwkaart Abstract / Zwart was een van onze eerste echt minimalistische ontwerpen en we hebben hier verschillende varianten van gemaakt: op kraftpapier of in plaats van de zwarte achtergrond juist een foto die de gehele voorkant inneemt. Bij deze ontwerpen hebben we een strak trouwlogo gemaakt, enkel bestaande uit tekst en de trouwdatum. Dit staat in een strak rechthoek: uniek, verrassend en origineel en: heel minimalistisch!

Een minimal trouwstijl

Het geeft een ontzettend mooi resultaat als je de minimal trouwstijl van jullie trouwkaart ook gebruikt bij andere trouwproducten die je op de bruiloft zelf nodig hebt. Je kunt het trouwdiner bijvoorbeeld heel mooi aankleden met bijpassende menukaart en naamkaartjes. Of denk aan een strak en abstract programma die je aan jullie gasten uitdeelt zodat ze precies weten wanneer wat moet gebeuren, en waar. Met een echte houten stempel kun je bijvoorbeeld jullie persoonlijke trouwlogo op allerlei plekken zetten en zo jullie thema overal naar voren laten komen.