TROUWKAARTEN

Exclusieve en bijzondere ontwerpen voor trouwkaarten en trouwstijlen. Bestellingen voor 14:30 worden dezelfde werkdag gedrukt en verzonden. Uitstekende drukkwaliteit. Geen verzendkosten.  Luxe papiersoorten en tientallen envelop-opties beschikbaar.Veel mogelijkheden voor personalisatie. Voor al je vragen, ga naar ons informatiecentrum, of stuur ons een bericht.

Trouwkaarten op Wedding Designs: voor design en gemak

Welkom op Wedding Designs, een plek voor exclusieve trouwkaarten en al het andere drukwerk dat je nodig hebt voor je bruiloft. Wij weten hoe ontzettend belangrijk een trouwerij is voor jullie en hoe alles piekfijn geregeld moet zijn. Dit begint natuurlijk al bij de trouwkaart.

Om een bijzondere en unieke bruiloft op de juiste manier te beginnen (namelijk: het in stijl uitnodigen van al je geliefde gasten) bieden wij onze trouwkaarten aan die stuk voor stuk met veel aandacht voor detail en liefde voor design zijn ontworpen. Elke trouwkaart moet speciaal en pakkend zijn. Ook voor bijpassende kaarten ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag snel een gratis proefkaart aan van je favoriete trouwkaartje, of bestel meteen een gepersonaliseerd exemplaar voor slechts €4. Benieuwd naar onze prijzen? Kijk dan even hier.

kwaliteit & Veel opties

Onze trouwkaarten worden gedrukt op de beste digitale drukpersen, met allerlei mogelijkheden wat betreft papiersoort, formaat en afwerking. We kunnen zelfs drukken op echt, natuurlijk kraftpapier: een unieke toevoeging aan ons aanbod. Daarnaast drukken we dubbele kaartjes in allerlei formaten, maar ook drieluik-gevouwen en zigzag-gevouwen trouwkaarten. Vouwwijzen die echt iets toevoegen aan je ontwerp.

Naast digitaal drukwerk bieden wij ook letterpress en foliedruk aan. Deze prachtige, ouderwetse drukmethodes geven zeer speciale resultaten, als je op zoek bent naar een uniek en luxe trouwkaart. Voor een idee van de kosten, stuur ons een bericht via het contactformulier of email.

Met een gerust hart bestellen

Bovenal willen we dat jullie geen stress en extra zorgen ervaren bij het bestellen van trouwkaarten. We staan altijd voor jullie klaar; overdag op werkdagen via de telefoon en email, en ‘s avonds en in het weekend uitsluitend per email. We proberen eventuele problemen altijd zo snel mogelijk op te lossen. Mocht het met de ontwerptool bijvoorbeeld niet lukken, dan kunnen wij ook dat werk voor jullie uit handen nemen. Tenslotte, we zijn ook aangesloten bij het Webshop Keurmerk, waar wij verantwoording aan afleggen.

Reviews over onze trouwkaarten

“Afgelopen weekend hebben de kaarten gehad, wat zijn ze mooi geworden. Ze zijn ook al de deur uit en we krijgen super leuke reacties. Bedankt voor alles en vooral voor de goede service.” Mevr. van Dalen – 06-2017

“We willen je nog bedanken voor de mooie kaartjes. Gisteren hebben we er al een deel uitgedeeld en de mensen waren hier zeer lovend over. Bedankt voor de hulp!” Dhr. Weyen – 06-2017

Meer informatie nodig? Kijk dan even op onze info-pagina.