Trouwkaarten met Foto

Trouwkaart met foto - een persoonlijke touch aan jullie uitnodiging.
Trouwkaarten met foto of meerdere foto's

Al onze trouwkaarten met een of meerdere foto's. De foto staat niet altijd centraal in het ontwerp.

LEVERTIJD

Voor 14:30 besteld, dan drukken we de kaartjes dezelfde dag. Levertijd is 1 tot 2 dagen.

Verzendkosten & Drukkosten

Gratis verzending, binnen Nederland en België. Geen extra drukkosten of andere heffingen.

Bijzondere afwerking zoals spotlak

Een prachtige afwerking zoals 3D spotlak kan heel mooi gebruikt worden bij een foto.

Trouwkaarten met foto bestellen

Trouwkaarten met foto zijn bij uitstek persoonlijk en uniek: gebruik de favoriete foto van jullie tweeën die ontzettend veel voor jullie betekent, of laat een schitterende foto maken door een professional. De kaartjes die je hier vindt zijn allemaal vormgegeven met het doel om een belangrijke plek in het ontwerp te geven aan een foto. Soms is dat wat subtieler, zoals de paspoortfoto op trouwkaart Paspoort, maar vaak wordt de hele voorkant beslagen door een foto, zoals bij trouwkaart Foto / Modern of trouwkaart Abstract / Foto

Dat gezegd hebbende, op bijna al onze trouwkaarten is het wel mogelijk om een kleine of grotere foto toe te voegen. We kunnen daar meestal wel een mooi plekje voor vinden. Geeft het gerust even aan bij het bestellen of stel een vrag via het contactformulier.

Welk papier bij een trouwkaart met foto?

Eigenlijk zijn al onze papiersoorten gewoon mogelijk bij trouwkaarten met een foto. De structuur van onze luxe papiersoorten met structuur (geschept, linnen- en Conqueror papier) komt meestal prima naar voren. Ons bruin kraftpapier kan ook in combinatie met een foto worden bedrukt, kijk bijvoorbeeld naar trouwkaart Hipster Foto. Omdat kleur wel heel anders naar voren komt op het bruine gerecyclede papier, kun je het beste een zwart-wit foto gebruiken. 

Als je een specifiek idee hebt, dan raden we aan altijd een proefdruk te bestellen zodat je kunt zien hoe de kleuren eruit komen te zien bij een gedrukt exemplaar. Uiteraard is het belangrijk om een hele goede kwaliteit fotobestand te gebruiken, om teleurstellingen te voorkomen. Gebruik bij voorkeur het originele bestand. Wil je graag een zwart-wit foto gebruiken? Laat ons de foto dan van kleur naar zwart-wit zetten, voor een zo goed mogelijk drukresultaat.