Blog

Wedding Designs genoemd als één van de beste leveranciers voor trouwkaarten

Wedding Designs is door ZankYou aangewezen als één van de beste leveranciers voor trouwkaarten in Amsterdam. Hier zijn we erg trots op, ZankYou is namelijk een enorme, wereldwijde organisatie waar honderdduizenden stellen gebruik van maken. Je kunt daar o.a. een online cadeaulijst openen. Bekijk hier het leuke artikel, met een aantal foto’s van onze trouwkaarten. 

Over ons schreven ze het volgende: “Je hebt je ingelezen over de uitnodigingen voor jouw droomdag, maar wie kan je nou het beste inschakelen? Misschien wil je wel een volledige trouwhuisstijl zoals naamkaartjes, menukaarten, bedankkaartjes en natuurlijk de uitnodigingen laten ontwerpen. Wedding Designs geeft je een persoonlijk en stijlvol ontwerp waardoor je gasten onder de indruk zullen zijn.” 

De trouwkaarten waarvan ze een foto hebben geplaatst zijn trouwkaart Hipster Retro, trouwkaart Ticket 2.0, en trouwkaart Waterverf en Bloemen. Hieronder kun je ook een foto van elk van deze trouwkaarten bekijken. Meer inspiratie nodig? Lees dan verder in het magazine van ZankYou over real weddings, trouwjurken, en informatie over de beste trouwlocaties of fotografen, en nog véél meer.

Secret Garden – “Behind the Scenes”

In de vorige post presenteerden we de foto’s, video en leveranciers van de “Secret Garden” styled shoot. We waren erg trots op het eindresultaat en het uitstekende werk dat alle leveranciers hebben geleverd. Dat anderen die mening deelden blijkt wel uit het feit dat het inmiddels al door verschillende grote trouwplatforms is gepubliceerd: in Nederland tot nu toe door Zankyou en ThePerfectWedding (zie onze media pagina). Wellicht zit er ook nog een internationale publicatie in. En het zal (volgens betrouwbare bron) hoogstwaarschijnlijk binnenkort ook in Bruid & Bruidegom, het grootste trouwmagazine van Nederland, gepresenteerd gaan worden.

Maar zo’n styled shoot voor een bruiloft, hoe gaat dat nou in zijn werk? Hierbij de beloofde blik achter de schermen. Veel werk wordt er natuurlijk al verzet ter voorbereiding op de dag van de shoot. De ringen moeten vervaardigd worden; trouwpakken worden op maat bijgesteld; het ontwerp voor de trouwkaart en de bijpassende menukaart en naamkaarten moeten gemaakt en verfijnd en tenslotte gedrukt worden; bloemen worden uitgezocht en opgehaald en voorbereid; en nog veel meer. Het is letterlijk een bruiloft in het klein. Op de dag zelf worden dan ook alle onderdelen van een echte bruiloft voorbereid en uitgevoerd en tegelijk gefotografeerd en gefilmd.

Bij deze styled shoot waren zelfs echte gasten aanwezig, die deze dag zagen als een “renewal of the vows” voor het bruidspaar in kwestie. Daardoor had het ook echt iets van een theaterproductie en dat vergt ook weer extra leiding en organisatie. Geweldig leuk om te zien hoe uiteindelijk alles samen komt.  We hebben deze exclusieve blik achter de schermen (echt “secret,” zeg maar…) te danken aan fotograaf Kerry Reinking. Hij liet zijn oog vallen op de mensen achter de shoot en dit resulteerde in allerlei mooie beelden. Een paar extra shots van de omgeving (vooral die mooie, oude eikenboom!) maken het plaatje compleet. Geniet nogmaals mee met de Secret Garden styled shoot.

LEVERANCIERS

Trouwkaart / Drukwerk Wedding Designs WEBSITE
Fotografie Liefde Photography WEBSITE
Wedding Planner Exquisite Gay Weddings WEBSITE
Locatie Kasteel Ophemert WEBSITE
Visagist Cynthia Veenman WEBSITE
Bloemist Bloemenstudio Lia WEBSITE
Videograaf Blackline Media WEBSITE
Bruidstaart Visueel Smartcake WEBSITE
Bruidstaart Taarten uit Asperen WEBSITE
Ambtenaar Manja Rooswinkel EMAIL FACEBOOK
Duiven Witte Gelegenheidsduiven WEBSITE
Champagne Yardine Exclusives
Cocktails Slosh WEBSITE
Bruiloftcadeau Wedding Prepaid
Fotograaf (Behind the scenes) Kerry Reinking Photography WEBSITE
Ballonnen Balloonzone WEBSITE
Trouwpakken Suitable Amsterdam WEBSITE
Trouwringen Oogst Goudsmeden WEBSITE
Assistent Ceremoniemeester Rebecca
Trouwauto Rolls Royce E. Daimler
Eerste Aanzet Amsterdamse Bruiloft

Styled Photo Shoot: Secret Garden

Voorzichtige zonnestralen prikken door wat witte, uitgespreide wolken; een stel eenden landt rustig in de slotgracht. Het belooft een prachtige, zonnige dag te worden op Kasteel Ophemert. De korte, maar intensieve voorbereidingen gaan hun vruchten afwerpen. Met een lange lijst aan leveranciers—oorspronkelijk alleen Amsterdamse bedrijven, maar later veel groter opgezet—hebben we een zogenaamde styled shoot georganiseerd. Eigenlijk is het meer een “renewal of the vows,” aangezien het stel in het middelpunt van de foto’s op de dag af 25 jaar samen is. Door deze persoonlijke noot krijgt de dag toegevoegde waarde. Zelfs de “extra’s” zijn er om echt iets te vieren. 

Mede door de vele figuranten is de fotoshoot eigenlijk een ware theaterproductie geworden, met een heuse trouwceremonie, het aansnijden van de taart, etc. Onder de bezielende leiding van Antonio van Exquisite Gay Weddings is deze “Secret Garden” fotoshoot uitgegroeid tot ongetwijfeld één van de grootste styled shoots ooit georganiseerd in de Nederlandse trouwwereld. Het feit dat het hier om een gay wedding gaat, maakt het nog unieker, zelfs voor Nederlandse begrippen. Twee mensen die al een kwart eeuw samen zijn en hun leven liefdevol delen, dat moet gevierd worden. 

Brian en Femke Muntz, twee uitzonderlijke fotografen van Liefde Photography, hebben de hele dag moeiteloos gedocumenteerd en dit resulteerde in een groot aantal professionele foto’s die het romantische gevoel van de dag goed weerspiegelen. Het liefdesverhaal komt zo prachtig naar voren. Daarnaast is de bijzondere locatie op allerlei manieren in beeld gebracht. We hebben hieronder een klein deel van de honderden foto’s uitgezocht om met jullie te delen. 

De getalenteerde Timo Dekker van Blackline Media verzorgde een uitgebreide en schitterende videoreportage, waarbij er zelfs drone beelden zijn gemaakt van het kasteel. De hele video kun je bekijken onder de foto’s. Onderaan de pagina staat een lijst met alle leveranciers die mee hebben gedaan. Houd onze blog in de gaten voor een post inclusief foto’s die een blik achter de schermen geven van deze styled shoot!

LEVERANCIERS

Trouwkaart / Drukwerk Wedding Designs WEBSITE
Fotografie Liefde Photography WEBSITE
Wedding Planner Exquisite Gay Weddings WEBSITE
Locatie Kasteel Ophemert WEBSITE
Visagist Cynthia Veenman WEBSITE
Bloemist Bloemenstudio Lia WEBSITE
Videograaf Blackline Media WEBSITE
Bruidstaart Visueel Smartcake WEBSITE
Bruidstaart Taarten uit Asperen WEBSITE
Ambtenaar Manja Rooswinkel EMAIL FACEBOOK
Duiven Witte Gelegenheidsduiven WEBSITE
Champagne Yardine Exclusives
Cocktails Slosh WEBSITE
Bruiloftcadeau Wedding Prepaid
Fotograaf (Behind the scenes) Kerry Reinking Photography WEBSITE
Ballonnen Balloonzone WEBSITE
Trouwpakken Suitable Amsterdam WEBSITE
Trouwringen Oogst Goudsmeden WEBSITE
Assistent Ceremoniemeester Rebecca
Trouwauto Rolls Royce E. Daimler
Eerste Aanzet Amsterdamse Bruiloft

Nieuwe Trouwkaart in de Collectie: Neem een Ballontocht!

Zomaar even een trouwkaart, een nieuwe, dat dan weer wel. Ballontocht heet ‘ie, niet zo’n verrassing als je het kaartje bekijkt. De ballon is leuk, het stelletje in het mandje is leuk, de kleuren zijn ook heel leuk: kortom, gewoon een hele leuke trouwkaart, met een vrolijke noot.

Op bovenstaande foto ligt de trouwuitnodiging naast wat ornamenten, maar ook, en dat is belangrijker, naast een bijpassende, blauwe envelop. Zo zie je gelijk dat zo’n mooie blauwe envelop het kaartje zelf ook leuker maakt. Wellicht iets om te overwegen. Een vintage envelop zou overigens ook heel mooi passen.

Professionele Foto’s van Wedding Designs Trouwkaart

Niet lang geleden kwamen wij een aantal prachtige foto’s tegen van een van onze trouwkaarten, de Trouwkaart: Modern/Vintage Uitnodiging. Uiteraard wilden we deze even met jullie delen via ons blog. Zeg nou zelf, deze foto’s vragen er toch om gedeeld te worden? Surf via deze link naar de mooie foto’s…

De fotografe in kwestie is Moniek Aansorgh, die ook de trouwerij zelf gefotografeerd heeft. Ze is gevestigd in Almelo en is naast bruidsfotografie ook voor allerlei andere fotografie beschikbaar. Ze heeft zelfs de Bruidsfoto Award 2013 gewonnen! Dus heb je een goede fotografe nodig, ergens in Nederland? Surf dan even naar haar website.

Moodboard Great Gatsby

Het beroemde boek “Great Gatsby” van F. Scott Fitzgerald beschrijft een bepaalde tijd in Amerika, die bij het brede publiek ook wel bekend staat als de “Roaring Twenties.” Het staat voor een mate van decadentie, luxe en prachtige kleding en accessoires. De recente verfilming met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol heeft het thema weer vol op de agenda gezet. Het vormt dan ook een geweldig thema voor een trouwerij; het is een tijdloos thema, dus het jaar maakt dan verder niet uit. Bovenstaand moodboard is gemaakt rondom de trouwkaart Great Gatsby. Deze trouwkaart is volledig ontworpen met het thema in het achterhoofd; het wordt bijvoorbeeld gedrukt op metallic parelmoer papier om het gevoel van luxe verder te benadrukken. De sierlijke, gouden letters en decoraties zetten de sfeer goed neer.

Een uitgebreider en iets breder moodboard is te vinden op onze Pinterest pagina. Klik hier  (opent in nieuwe tab).