Wedding Designs in de Media

PRESS CENTER

Wedding Designs wordt genoemd als één van de beste leveranciers voor trouwkaarten in Amsterdam in een exclusief artikel, versierd met een aantal afbeeldingen van onze trouwkaarten. (sept 2017)
Wedding Designs is nu officïeel aanbevolen door Zankyou. Op Zankyou.nl hebben we een gratis profiel aangeboden gekregen. Linkje.  (medio 2017)
Zankyou.nl gaf ook uitgebreid aandacht aan onze styled shoot, “Secret Garden.” Link. (medio 2017)
Blackline Media maakte een bijzondere video van de styled shoot “Secret Garden.” Gepubliceerd op Youtube. (medio 2017)
“Secret Garden,” de geweldige styled shoot op Kasteel Ophemert waar we het drukwerk voor leverden, werd opgepikt door ThePerfectWedding. (medio 2017)
Trots zijn we op onze vermelding op Trouwplannen.nl, de website achter de alom bekende Love & Marriage beurs. (2016-17)
Samen met een aantal andere leveranciers hebben we een mooie styled shoot neergezet. Trouwshop.com heeft er een fraaie reportage van gemaakt. (medio 2016)
Op de website van trouwfotograaf Moniek Aansorgh vonden we een aantal prachtige foto’s van een trouwkaart van Wedding Designs. (2015)
Voor een trouwerij met een bus-thema was een trouwkaart van Wedding Designs gebruikt. Bekijk hier de leuke reportage op Assepoester.com. (2014)
Een bruidsfotograaf van Bob-Photos.com schoot een aantal mooie foto’s van een kleine styled shoot voor trouwkaart Retro Polaroid. (2014)
Trouwkaart Snor & Lippen werd door het trouwblog van Assepoester.com (toen nog Arnhemsmeisje.nl) opgepikt voor een leuk artikeltje. Klik. (2013)

Twee save the date kaarten van Wedding Designs werden opgenomen in een artikel over dit type kaart. (laat 2013)

Save the date kaart Vingerafdrukken II en Save the date kaart Geel!

Twee trouwkaarten van Wedding Designs zijn opgenomen in het grootste trouwmagazine van Nederland, Bruid & Bruidegom magazine. (medio 2013)

Trouwkaart: Vintage Kaart en Trouwkaart With Love.

Een heuglijke dag: Wedding Designs werd opgenomen in het befaamde Roze Boekje. Alle aanbevolen adresjes voor bruiloften worden hier in vermeld. Bekijk het hier. (2011-12)
Het mooie trouwblog van Assepoester.com (het voormalige Arnhemsmeisje.nl) bevroeg ons over wat we doen en wat onze favoriete kaart van het jaar was. Lees het hier. (2011-12)
Bij dit prachtige project mochten wij als sponsor meedoen en trouwkaarten leveren. Vier de Liefde maakte het mogelijk om voor verschillende stellen die ingeschreven stonden bij de voedselbank hun droomhuwelijk te verwezenlijken op 12-12-12. (2012)
Voor het televisieprogramma “Welkom op mijn Bruiloft” werden wij door Net5 gevraagd als sponsor te fungeren voor een aantal bruidsparen. Uiteindelijk hebben we voor 5 afleveringen de trouwkaarten geleverd. (Feb-Apr 2012)
Wij werden door Zankyou gevraagd als gastblogger. Zankyou is een van de grootste trouwplatforms ter wereld. Speciaal voor Zankyou schreven wij een artikel over save the date kaarten, aangezien wij een van de eerste aanbieders waren van dit type kaart in Nederland. (2011)