Wedding Designs in de Media

Girls of Honour schreef over een trouwshoot waar wij de stationary voor leverden, een minimalistische styling en ook nog eens in het bos! Leuke plaatjes, onder andere van een trouwkaart, save the date en menukaart. Lees het hier.

Mei 2018

equally-wed-logo

De trouwshoot Secret Garden wordt op de internationale trouwsite EquallyWed.com gepresenteerd. Erg leuk en toepasselijk dat juist een website die helemaal gaat over LGBTQ+ bruiloften aandacht geeft aan onze trouwshoot.

2018

zankyou-logo-1
Wedding Designs wordt genoemd als één van de beste leveranciers voor trouwkaarten in Amsterdam in een exclusief artikel, versierd met een aantal afbeeldingen van onze trouwkaarten.

Sept 2017

zankyou-aanbevolen-logo-1
Wedding Designs is nu officïeel aanbevolen door Zankyou. Op Zankyou.nl hebben we een gratis profiel aangeboden gekregen. Linkje.

medio 2017

zankyou-logo-1
Zankyou.nl gaf ook uitgebreid aandacht aan onze styled shoot, “Secret Garden.” Link.

medio 2017

blackline-logo (1)
Blackline Media maakte een bijzondere video van de styled shoot “Secret Garden.” Gepubliceerd op Youtube.

medio 2017

perfectwedding

“Secret Garden,” de styled shoot op Kasteel Ophemert waar we het drukwerk voor leverden, werd opgepikt door ThePerfectWedding. Lees het hier en bekijk alle foto’s. Foto’s geschoten door de topfotografen van LiefdePhotography.com.

medio 2017

trouwplannen_logo
Trots zijn we op onze vermelding op Trouwplannen.nl, de website achter de alom bekende Love & Marriage beurs.

2016-2017

trouwshop-logo

Samen met een aantal andere leveranciers hebben we een mooie styled shoot neergezet. Trouwshop.com heeft er een fraaie reportage van gemaakt.

medio 2016

Moniek_Aansorgh-top-logo
Op de website van trouwfotograaf Moniek Aansorgh vonden we een aantal prachtige foto’s van een trouwkaart van Wedding Designs.

2015

assepoester-logo
Voor een trouwerij met een bus-thema was een trouwkaart van Wedding Designs gebruikt. Bekijk hier de leuke reportage op Assepoester.com.

2014

bob-photos-bruidsfotografie-bruidsreportage-2
Een bruidsfotograaf van Bob-Photos.com schoot een aantal mooie foto’s van een kleine styled shoot voor trouwkaart Retro Polaroid.

2014

assepoester-logo
Trouwkaart Snor & Lippen werd door het trouwblog van Assepoester.com (toen nog Arnhemsmeisje.nl) opgepikt voor een leuk artikeltje. Klik.

2013

bb-logo

Twee save the date kaarten van Wedding Designs werden opgenomen in een artikel over dit type kaart. Save the date kaart Vingerafdrukken II en Save the date kaart Geel!

2013

bb-logo

Twee trouwkaarten van Wedding Designs zijn opgenomen in het grootste trouwmagazine van Nederland, Bruid & Bruidegom magazine. Trouwkaart: Vintage Kaart en Trouwkaart With Love.

Medio 2013

roze-boekje-logo

Een heuglijke dag: Wedding Designs werd opgenomen in het befaamde Roze Boekje. Alle aanbevolen adresjes voor bruiloften worden hier in vermeld.

2011-2012

assepoester-logo
Het mooie trouwblog van Assepoester.com (het voormalige Arnhemsmeisje.nl) bevroeg ons over wat we doen en wat onze favoriete kaart van het jaar was. Lees het hier.

2011-2012

vier-de-liefde-trouwkaarten-wedding-designs
Bij dit prachtige project mochten wij als sponsor meedoen en trouwkaarten leveren. Vier de Liefde maakte het mogelijk om voor verschillende stellen die ingeschreven stonden bij de voedselbank hun droomhuwelijk te verwezenlijken op 12-12-12.

2012

net5-logo
Voor het televisieprogramma “Welkom op mijn Bruiloft” werden wij door Net5 gevraagd als sponsor te fungeren voor een aantal bruidsparen. Uiteindelijk hebben we voor 5 afleveringen de trouwkaarten geleverd.

2012

zankyou-logo-1
Wij werden door Zankyou gevraagd als gastblogger. Zankyou is een van de grootste trouwplatforms ter wereld. Speciaal voor Zankyou schreven wij een artikel over save the date kaarten, aangezien wij een van de eerste aanbieders waren van dit type kaart in Nederland.

2011