Moderne Trouwkaarten

Moderne trouwkaarten met een snor en stel lippen
Mooi voorbeeld van een moderne trouwkaart: eenvoudig, to-the-point, met een leuk concept.
Moderne trouwkaarten

Overzicht van onze moderne trouwkaarten. Zeer divers, maar allen eigentijds en modern.

LEVERTIJD

Voor 14:30 besteld, dan drukken we de kaartjes dezelfde dag. Levertijd is 1 tot 2 dagen.

Verzendkosten & Drukkosten

Gratis verzending, binnen Nederland en België. Geen extra drukkosten of andere heffingen.

Bijzondere afwerking zoals spotlak of goudfolie

3D spotlak en goudfolie (of zilver of koper) wordt als reliëf laagje op het papier gelegd en geeft een prachtig resultaat. Past perfect bij bepaalde eigentijdse huwelijksuitnodigingen.

Moderne trouwkaarten bestellen

Een moderne trouwuitnodiging wordt gekenmerkt door hippe illustraties, strakke lettertypes, weinig frutsels en fratsen. De ontwerpen op deze pagina lopen natuurlijk ontzettend uiteen, van een super minimalistisch kaartje als trouwkaart Minimal, met enkel de namen van het bruidspaar in strakke, rechte letters op de voorkant, tot trouwkaart Ode aan Nederland, waar van alles gebeurt, maar alles gebeurt op een strakke manier, met minimalistische, silhouet illustraties. De lettertypes verschillen ook behoorlijk, ook bij deze twee trouwkaarten. Bij de een staat een font centraal met rechte, strakke lijnen, en bij het andere ontwerp juist een schitterend handgeschreven lettertype, lekker slordig vormgegeven, maar wel weer ontzettend modern.

Elke uitnodiging kun je zelf helemaal aanpassen in onze ontwerptool. Denk dan aan de lettertypes, de grootte van de tekst, typografie in het algemeen. Uiteraard kun je ook de kleuren van alle teksten aanpassen en zelfs vaak de kleuren van de gebruikte illustraties. Dit is best bijzonder omdat je de kleuren van bepaalde elementen bij andere aanbieders niet kan aanpassen. Wij geloven dat zoveel mogelijk manieren aanbieden zodat jullie zelf het ontwerp kunnen aanpassen het kaartje alleen maar meer bijzonder maakt. 

Drukkwaliteit en afwerking

Bij het bestellen van trouwkaarten speelt het ontwerp natuurlijk een grote, zo niet de grootste rol. De kwaliteit van het drukwerk is daarnaast ook van doorslaggevend belang, want een mooi kaartje dat op een slechte manier gedrukt wordt, of slecht afgesneden, noem het allemaal maar op, daar heb je niet zoveel aan. Dat is bij Wedding Designs in ieder geval goed geregeld, want we werken alleen met de allerbeste digitale drukpersen en afwerkingsmachines. De kleurechtheid, drukkwaliteit en de afwerking moeten tip-top in orde zijn. Dat mogen jullie van ons verwachten en wij staan daar ook voor. Er zijn ook een aantal keuzes op dit vlak, bijvoorbeeld de keuze voor het papier, de envelop en andere afwerkingen. Daar zullen we in de volgende paragrafen wat over zeggen.

Moderne styling en afwerking

Voor een moderne trouwkaart kun je qua papier nog alle kanten op. Een voor de hand liggende optie is ons mooie en stevige standaard papier van 340 grams, houtvrij FSC papier. Dit is een mat papier zonder fratsen. Daarnaast hebben we als typisch moderne optie een metallic papier, met zo’n typische parelmoer gloed. Deze papiersoort kan met een gouden of zilveren glans besteld worden. Andere opties zoals onze gestructureerde papiersoorten zijn afhankelijk van het ontwerp ook uitstekende keuzes: geschept, linnen- of Conqueror papier. Een hele bijzondere optie is Paperwise: een licht, off-white papier dat als kraftpapier aanvoelt, maar veel lichter van kleur is. Het is een bijzondere optie omdat het geheel van landbouwafval is gemaakt. Hierdoor en door de processen die gebruikt worden om het papier te produceren, is het een papiersoort die wel 40% beter is voor het milieu dan andere opties. Je kan eventueel een mooie Paperwise stempel op je trouwkaart laten zetten als je wilt laten zien dat het milieu jullie aangaat.

Mooie enveloppen voor moderne trouwkaarten

De envelop die je kiest kan ook een verschil maken. Onze standaard enveloppen zijn wit en stevig en dit zijn gewoon prima enveloppen om je moderne trouwkaarten in te versturen. En, zoals mensen vaak zeggen, een envelop gooien de meeste mensen toch meteen weg. Maar toch… een mooie envelop in een leuke kleur geeft soms toch net dat beetje extra’s en kan het moderne aspect goed aanvullen. We hebben veel opties voor de enveloppen: een mooie metallic/parelmoer envelop past heel goed bij bepaalde trouwkaarten, bijvoorbeeld de kaartjes die op parelmoer papier worden gedrukt. Daarnaast hebben we tientallen kleuren, die je als contrast of bijpassende kleur kunt gebruiken. Het is vaak lastig om een kleur van de envelop echt te “matchen” met een specifieke kleur in een ontwerp, dus het is goed om het iets algemener te doen en een kleur te kiezen die goed aansluit. Bekijk ons enveloppen overzicht voor alle opties!