TROUWKAARTEN

Exclusieve en bijzondere ontwerpen voor trouwkaarten en trouwstijlen. Bestellingen voor 14:30 worden dezelfde werkdag gedrukt en verzonden. Uitstekende drukkwaliteit. Geen verzendkosten.  Luxe papiersoorten en tientallen envelop-opties beschikbaar.Veel mogelijkheden voor personalisatie. Voor al je vragen, ga naar ons informatiecentrum, stuur ons een bericht, of bel ons (050-204 50 86).

Trouwkaarten op Wedding Designs: voor design en gemak

Welkom op Wedding Designs, een plek voor exclusieve trouwkaarten en al het andere drukwerk dat je nodig hebt voor je bruiloft. Wij weten hoe ontzettend belangrijk een trouwerij is voor jullie en hoe alles piekfijn geregeld moet zijn. Dit begint natuurlijk al bij de trouwkaart. Sinds 2011 zijn wij al bezig om speciale, originele, aparte en bijzondere trouwkaarten te bedenken en ontwerpen zodat jullie je gasten op een manier kunnen uitnodigen die bij jullie past.

Om een bijzondere en unieke bruiloft op de juiste manier te beginnen (namelijk: het in stijl uitnodigen van al je geliefde gasten) bieden wij onze trouwkaarten aan die stuk voor stuk met veel aandacht voor detail en liefde voor design zijn ontworpen. Elke trouwkaart moet speciaal en pakkend zijn. Ook voor bijpassende kaarten ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag snel een gratis proefkaart en papierstaaltjes aan van je favoriete trouwkaartje, of bestel meteen een gepersonaliseerd exemplaar voor slechts €4. Benieuwd naar onze prijzen? Kijk dan even hier.

kwaliteit & Veel opties

Onze trouwkaarten worden gedrukt op de beste digitale drukpersen, met allerlei mogelijkheden wat betreft papiersoort (geschept, linnen-, Conqueror, parelmoer papier), formaat en afwerking. Naast een kraftpapier gemaakt van gerecycled papier, een echt natuurlijk kraftpapier, kunnen we sinds kort ook trouwkaarten drukken op het zeer bijzondere Paperwise papier. Dit is een papiersoort die gemaakt wordt van landbouwafval en is daardoor een stuk milieuvriendelijker dan normaal papier. Het is een off-white papiersoort, die van nature dus niet gehele wit is en voelt lekker stevig aan. Voor meer informatie over onze papiersoorten, ga naar ons overzicht.

Daarnaast drukken we dubbele kaartjes in allerlei formaten, maar ook drieluik-gevouwen en zigzag-gevouwen trouwkaarten. Vouwwijzen die echt iets toevoegen aan je ontwerp. 3D Spotlak, foliedruk, letterpress en andere technieken die iets speciaals kunnen toevoegen aan je trouwkaart zijn ook mogelijk bij Wedding Designs. Voor een idee van de kosten, stuur ons een bericht via het contactformulier of email.

Met een gerust hart trouwkaarten bestellen

Bovenal willen we dat jullie geen stress en extra zorgen ervaren bij het bestellen van trouwkaarten. We staan altijd voor jullie klaar; overdag op werkdagen via de telefoon en email, en ‘s avonds en in het weekend uitsluitend per email. We proberen eventuele problemen altijd zo snel mogelijk op te lossen. Mocht het met de ontwerptool bijvoorbeeld niet lukken, dan kunnen wij ook dat werk voor jullie uit handen nemen.

HOE WORDT ONZE SERVICE BEOORDEELD?

Elke klant is voor ons belangrijk en de drijfveer voor ons is om iedereen te helpen om hun gedroomde trouwkaart te realiseren. Op Trustpilot beoordelen onze klanten Wedding Designs met uitstekend (5 sterren). Je kunt hier de reviews lezen.

“Bestelling heel korrekt uitgevoerd en geleverd ! Tevreden klant erbij !” Mandeville – 04-2018

“Flexibiliteit is een kunst! Weddings Designs is nummer 1 in flexibele zaken te regelen. ik zou jullie blijven aanbevelen!” Dhr. Antonio van The Unique Concept – 03-2018

Tenslotte, we zijn ook aangesloten bij het Webshop Keurmerk, om onze service onafhankelijk te garanderen. We volgen bijvoorbeeld de Algemene Voorwaarden van Webshop Keurmerk.

Meer informatie nodig? Kijk dan even op onze info-pagina.