Betaling

Onze betaalmethodes

Bij Wedding Designs kun je kiezen uit de volgende betaalmethodes: iDEAL, bankoverschrijving, Bancontact (MisterCash), Klarna: Achteraf betalen, Klarna: Gespreid betalen,  KBC/CBC, Belfius en Sofort-banking. Deze opties kun je kiezen bij het afrekenen van je bestelling.

Voor een meerprijs is het ook mogelijk om met PayPal te betalen. Via PayPal kun je eventueel ook met een credit card betalen. 

Betalen per bankoverschrijving

Wil je graag per bankoverschrijving betalen? Maak dan gebruik van de volgende gegevens:

Rekeningnr:
Naam:

NL30 INGB 0005 7562 36
WEDDING DESIGNS

Veilig betalen

De betaalmogelijkheden die wij aanbieden zijn veilig en zijn bovendien standaard en zeer veel gebruikte betaalmethodes in Nederland, België en Europa. Anders zouden we ze natuurlijk ook niet aanbieden. De betaling vindt altijd plaats via een beveiligde verbinding en in de eigen, veilige omgeving van de bank. Onze gehele website is met een SSL verbinding versleuteld en daardoor is ook de communicatie, die via de betaalmethodes wordt gedaan tussen onze website en de bank, volledig versleuteld. Dit geldt ook voor de bestelpagina en je account-pagina.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen

De prijzen zoals ze op de website staan zijn altijd inclusief BTW en verzendkosten. Daarnaast brengen we geen extra drukkosten in rekening, zoals je soms wel bij andere drukkerijen of online aanbieders ziet. Tenslotte brengen we ook geen kosten in rekening voor onze betaalmethodes, behalve bij de betaalmethodes van Klarna: Achteraf betalen en Gespreid betalen (€2,50).

Moet ik alles vooraf betalen?

Met de betaalmethodes van Klarna, Achteraf betalen en Gespreid betalen, hoef je na ontvangst van je bestelling pas te betalen.