Ticket Trouwkaarten

Ticket
trouwkaarten

Een leuk concept, verrassend en divers in uitvoering. Je kunt er alle kanten mee op. Zeer origineel: een ticket als trouwkaart zullen je genodigden niet snel vergeten.

Stijl.
Kaartvorm.
Illustratie.
Kleur.
Folie.
Foto.
Formaat.

Andere kaarten.

Ticket trouwkaarten - uitnodigingen met een ticket thema, gedrukt op recycled papier
Ticket Trouwkaarten

Deze trouwkaarten zijn ontworpen rondom het thema "ticket." Dit kan op allerlei manieren natuurlijk, en dat zie je ook terug bij deze kaartjes.

LEVERTIJD

Voor 14:30 besteld, dan drukken we de kaartjes dezelfde dag. Levertijd is 1 tot 2 dagen.

Verzendkosten & Drukkosten

Gratis verzending, binnen Nederland en België. Geen extra drukkosten of andere heffingen.

Bijzondere styling

Voor de tickets raden we meestal aan om een papier met structuur te kiezen en een vintage envelop. Zo wordt het een prachtig geheel.

Ticket trouwkaarten bestellen

Stuk voor stuk ontwerpen vormgegeven rond een concept. Van een ouderwetse telegram met grappige tekst, tot een paspoort kaart, ontworpen naar een Nederlands of Belgisch paspoort, en nog veel meer. Onze laatste troef is een vintage ticket gedrukt op gerecycled kraftpapier. 

Een ticket trouwkaart blijft toch één van de meer originele manieren om jullie gasten uit te nodigen. Als de envelop geopend wordt, dan zal er waarschijnlijk eerste verbazing zijn, voordat er een glimlach verschijnt als jullie gasten door krijgen waar dit kaartje over gaat. De vele leuke details die deze trouwkaarten rijk zijn, zullen daarna allemaal ontdekt worden. Op deze manier is het echt een trouwkaart met een knipoog. Je kunt het ticket concept overigens ook op andere manieren toepassen, bijvoorbeeld door alleen de daggasten een ticket kaartje te sturen om ze voor de gehele dag uit te nodigen. Dit kan o.a. met onze ticket VIP kaart.

Tickets stylen en afwerken

Alle ticket uitnodigingen zijn als op zichzelf staand ontwerp vormgegeven, zodat alle elementen naadloos op elkaar aansluiten. Je kunt de kaarten een andere draai geven door ze op bijvoorbeeld een luxe papiersoort te laten drukken. Geschept en linnen- en Conqueror papier hebben alledrie een mooie structuur, die je ziet en voelt. Dit zijn perfecte papiersoorten voor vintage trouwkaarten en de meeste tickets vallen hier zeker onder.

Onze nieuwste opties zijn trouwens ook geweldig voor een ticket trouwkaart: Paperwise en Vibers papier. Dit zijn duurzame, milieuvriendelijke papiersoorten met een natuurlijke vezel en een lichte gebroken wit kleur. Ze hebben allebei een echte vintage uitstraling, perfect voor de meeste ticket uitnodigingen.

Heel belangrijk voor de styling van deze kaarten is ook de envelop. Voor de vintage ticket kaartjes kies je voor een kraftpapier envelop, verkrijgbaar in twee uitvoeringen: gewoon kraft, of kraft met een diagonale ribbel. Daarnaast zijn er ook talloze andere kleuren die je kan kiezen voor de envelop. Je kunt hierbij aansluiting zoeken bij een kleur die in het ontwerp gebruikt wordt, of juist een mooie contrasterende kleur uitkiezen.

Andere types trouwkaarten

Ticket trouwkaarten toch niet helemaal wat jullie in gedachten hadden? Kijk dan even bij andere concepten en ontwerpstijlen, of bij de trouwkaarten overzichtspagina. We hebben namelijk trouwkaarten ontworpen in allerlei stijlen en met allemaal verschillende soorten elementen. Denk aan bloemen, foto’s, illustraties in het algemeen, sierlijke ontwerpen, of bijvoorbeeld kaartjes met een monogram.