TICKET TROUWKAARTEN

Conceptuele trouwkaarten, ontworpen als ticket en toegangskaart. Bestellingen voor 14:30 worden dezelfde werkdag gedrukt en verzonden. Uitstekende drukkwaliteit. Geen verzendkosten. Luxe papiersoorten en tientallen envelop-opties beschikbaar.Veel mogelijkheden voor personalisatie. Voor al je vragen, ga naar ons informatiecentrum, of stuur ons een bericht.

TICKET TROUWKAARTEN BESTELLEN

Stuk voor stuk ontwerpen gebaseerd op een concept. Van een ouderwetse telegram met grappige tekst, tot een paspoort kaart, ontworpen naar een Nederlands of Belgisch paspoort, en nog veel meer. Een ticket trouwkaart blijft toch één van de meer originele manieren om jullie gasten uit te nodigen. Als de envelop geopend wordt, dan zal er waarschijnlijk eerste verbazing zijn, voordat er een glimlach verschijnt als jullie gasten door krijgen waar dit kaartje over gaat. De vele leuke details die deze trouwkaarten rijk zijn, zullen daarna allemaal ontdekt worden. Op deze manier is het echt een trouwkaart met een knipoog.

STYLING EN AFWERKING

Alle ticket uitnodigingen zijn als op zichzelf staand ontwerp vormgegeven, zodat alle elementen naadloos op elkaar aansluiten. Je kunt de kaarten een andere draai geven door ze op bijvoorbeeld een luxe papiersoort te laten drukken. Geschept en linnen- en Conqueror papier hebben alledrie een mooie structuur, die je ziet en voelt. Dit zijn perfecte papiersoorten voor vintage trouwkaarten en de meeste tickets vallen hier zeker onder. Heel belangrijk voor de styling van deze kaarten is ook de envelop. Voor de vintage ticket kaartjes kies je voor een kraftpapier envelop, verkrijgbaar in twee uitvoeringen: gewoon kraft, of kraft met een diagonale ribbel.