Over Ons

Wij zijn een klein team van gepassioneerde design fanaten die heel graag bijzondere, en met veel oog voor detail ontworpen, kaartjes willen aanbieden aan mensen die enthousiasme voor mooie dingen met ons delen.

Naast Wedding Designs hebben we een site voor geboortekaartjes gelanceerd, Kleintjedesigns.nl. Bij deze beide sites hebben we eenzelfde passie voor design en mooie dingen in de praktijk proberen te brengen, in combinatie met een persoonlijke service.

Met de nieuwe website van Wedding Designs proberen we daar nog een schepje bovenop te doen, ook in hoe we de kaarten presenteren. We willen enkel mooie ontworpen, bijzondere trouwkaarten aanbieden en voor elk ontwerp hoort daar ook een uitgebreide, mooie, presentatie bij. Je kunt in Nederland al uit duizenden verschillende trouwkaarten kiezen, maar vaak blijkt het toch lastig iets echt origineels te vinden. Wij kijken niet naar onze concurrenten maar ontwerpen gewoonweg wat wij zelf mooi en speciaal vinden.

Tevens zullen alle trouwkaarten aan te passen zijn door jullie zelf, met als uniek extraatje dat je vaak elementen op een kaartje kan plaatsen die bij de stijl passen van het ontwerp. We zoeken deze elementen speciaal uit voor elk ontwerp.

Bedrijfsinformatie

Kamer van Koophandel registratie
Wedding Designs & Kleintje Designs
Kvk.nr: 52485935
BTW.nr: NL002461086B55

Adresgegevens
Menkemaheerd 73
9737LC Groningen
(Geen bezoekadres)

Telefoon
050 2111 830 (9:30-17:00 op werkdagen)

E-mail
info@weddingdesigns.nl

Bankgegevens:
Rekeningnummer: NL30 INGB 0005 7562 36
Naam: WEDDING DESIGNS

Wedding Designs in de Media

We hebben een overzicht gemaakt van de keren dat we in verschillende media zoals tijdschriften, televisie en blogs zijn genoemd: Wedding Designs in de media.

Webshop Keurmerk

Wedding Designs is aangesloten bij het Webshop Keurmerk en volgt de algemene voorwaarden die voor het keurmerk zijn opgesteld. Bij een geschil kan een commissie van Webshop Keurmerk bovendien bemiddelen. Je kunt op deze manier ook onze gegevens controleren zoals deze zijn vastgelegd op de website van het keurmerk.

Reviews van Wedding Designs

Op Trustpilot kun je veel reviews vinden van onze klanten: Wedding Designs op Trustpilot.com. Of kijk hier bij een overzicht van een aantal klantenreacties. We scoren een 4,7 op 5 sterren. Onze trustscore is daarom: uitstekend.