INLEGVELLEN

* Bestellingen voor 12:00 worden dezelfde werkdag gedrukt en verzonden.  * Exclusieve en bijzondere ontwerpen voor inlegvellen (op deze pagina) en trouwkaarten.  * Luxe papiersoorten en tientallen envelop-opties beschikbaar.  * Zeer goede drukkwaliteit.  * Veel mogelijkheden voor personalisatie.  * Voor al je vragen, ga naar onze informatie-pagina.

kaarten op Wedding Designs: voor design en gemak

Welkom op Wedding Designs, een plek voor exclusieve trouwkaarten en al het andere drukwerk dat je nodig hebt voor je bruiloft. Wij weten hoe ontzettend belangrijk een trouwerij is voor jullie en hoe alles piekfijn geregeld moet zijn. Dit begint natuurlijk al bij de trouwkaart, maar daar stopt het niet: op deze pagina vind je bijvoorbeeld mooie, bijpassende inlegvellen die je helemaal zelf kunt aanpassen. 

PRODUCTkwaliteit & Veel opties

Onze inlegvellen en ander drukwerk wordt gedrukt op de beste digitale drukpersen, met allerlei mogelijkheden wat betreft papiersoort, formaat en afwerking.

Met een gerust hart bestellen

Bovenal willen we dat jullie geen stress en extra zorgen ervaren bij het bestellen van trouwkaarten. We staan altijd voor jullie klaar; overdag op werkdagen via de telefoon en email, en ‘s avonds en in het weekend uitsluitend per email. We proberen eventuele problemen altijd zo snel mogelijk op te lossen. Mocht het met de ontwerptool bijvoorbeeld niet lukken, dan kunnen wij ook dat werk voor jullie uit handen nemen. 

Reviews over onze PRODUCTEN

“Afgelopen weekend hebben de kaarten gehad, wat zijn ze mooi geworden. Ze zijn ook al de deur uit en we krijgen super leuke reacties. Bedankt voor alles en vooral voor de goede service.” Mevr. van Dalen – 06-2017

“We willen je nog bedanken voor de mooie kaartjes. Gisteren hebben we er al een deel uitgedeeld en de mensen waren hier zeer lovend over. Bedankt voor de hulp!” Dhr. Weyen – 06-2017

Meer informatie nodig? Kijk dan even op onze info-pagina.