Trouwkaarten met Hartjes

Trouwkaarten met Hartjes, in dit geval gemaakt van vingerafdrukken.
Trouwkaart Vingerafdrukken is een goed voorbeeld van hoe je een hart kan gebruiken op een trouwkaart. Dit hart is samengesteld uit twee vingerafdrukken.
Trouwkaarten met Hartjes

Onderstaande trouwkaarten maken allemaal gebruikt van een hart of meerdere hartjes in het ontwerp. Soms is het hart het centrale element, soms slechts een detail.

LEVERTIJD

Voor 14:30 besteld, dan drukken we de kaartjes dezelfde dag. Levertijd is 1 tot 2 dagen.

Verzendkosten & Drukkosten

Gratis verzending, binnen Nederland en België. Geen extra drukkosten of andere heffingen.

Bijzondere afwerking zoals spotlak en Goudfolie

Een prachtige afwerking zoals 3D spotlak of goudfolie kan heel mooi gebruikt worden bij een hartje. Zo kun je een hart er helemaal uitlichten en grijpt het echt de aandacht.

Stijl.
Kaartvorm.
Illustratie.
Kleur.
Folie.
Foto.
Formaat.

Andere kaarten.

Trouwkaarten met hartjes bestellen

Trouwkaarten met hartjes of een hart: het ultieme symbool van de liefde past natuurlijk uitstekend bij een trouwkaart. De vorm van het hart als symbool van liefde, romantische liefde, is zeer oud. Precieze herkomst is onduidelijk, één theorie is dat het dezelfde vorm is als een blad aan een bepaalde plant. Het is een universeel begrepen symbool en het gebruik op een trouwkaart is voor iedereen vanzelfsprekend. Nu kan een hartvorm op allerlei manieren ontworpen en gebruikt worden. 

Van een simpel wit hartje op trouwkaart Hartjes, al zijn er op deze kaart wel heel veel van die witte hartjes, tot een handgetekende hartvorm die gebruikt wordt als frame voor een foto op trouwkaart Foto Hart. Van het hart dat gevormd wordt door twee vingerafdrukken van geliefden op trouwkaart Vingerafdrukken, tot een roze hartje dat ingekerfd is op een boomstam op trouwkaart Retro Boom op Krijtbord

Styling en afwerking: goudfolie en 3D spotlak

Eén van de mogelijkheden om een trouwkaart met een hart mooi af te werken is een envelop te bestellen in een soortgelijke kleur als het hart in het ontwerp. Helemaal als er maar een hart gebruikt is in het ontwerp, op een subtiele manier, is het een leuke manier om dit verder te benadrukken in de kleur van de envelop. Uiteraard kun je verder denken aan onze luxe papiersoorten en eventueel 3D spotlak. 

Met spotlak kun je gedeeltes van reliëf creëren door heel precies op bepaalde stukken op de trouwkaart met lak te bewerken. Zo zou je bijvoorbeeld alleen het hart op de kaart omhoog laten komen met een laagje lak: een prachtig, opvallend en spectaculair effect!

Een tweede, prachtige en luxe optie is foliedruk. Plaats een hart in het goud op de trouwkaart; het goudfolie ligt als een 3D laagje op het papier. Het is voelbaar reliëf en natuurlijk ook zichtbaar: het geeft die kenmerkende glinstering in het licht. Denk aan de kaart met vingerafdrukken: die afdrukken kunnen helemaal in het goud, met prachtige, kleine details. Lees meer op onze infopagina over drukwerk.

Huwelijksuitnodigingen met andere thema's en elementen

Benieuwd naar andere thema’s of specifieke elementen? Kijk dan even bij andere ontwerpstijlen, of bij de trouwkaarten overzichtspagina. We hebben namelijk trouwkaarten ontworpen in allerlei stijlen en met allemaal verschillende soorten elementen. Denk aan bloemen, foto’s, illustraties in het algemeen, sierlijke ontwerpen, of bijvoorbeeld kaartjes met een monogram.