TROUWKAARTEN MET HARTJES

Onderstaande trouwkaarten maken allemaal gebruikt van een hart of meerdere hartjes in het ontwerp. Bestellingen voor 14:30 worden dezelfde werkdag gedrukt en verzonden. Uitstekende drukkwaliteit. Geen verzendkosten. Luxe papiersoorten en tientallen envelop-opties beschikbaar.Veel mogelijkheden voor personalisatie. Voor al je vragen, ga naar ons informatiecentrum, of stuur ons een bericht.

3.054.00
2.504.00
3.054.00
2.654.00
2.804.00
2.654.00
2.654.00
2.504.00
2.654.00
2.654.00
2.954.00
2.954.00

TROUWKAARTEN MET HARTJES

Trouwkaarten met hartjes of een hart: het ultieme symbool van de liefde past natuurlijk uitstekend bij een trouwkaart. De vorm van het hart als symbool van liefde, romantische liefde, is zeer oud. Precieze herkomst is onduidelijk, één theorie is dat het dezelfde vorm is als een blad aan een bepaalde plant. Het is een universeel begrepen symbool en het gebruik op een trouwkaart is voor iedereen vanzelfsprekend. Nu kan een hartvorm op allerlei manieren ontworpen en gebruikt worden. Van een simpel wit hartje op trouwkaart Hartjes, al zijn er op deze kaart wel heel veel van die witte hartjes, tot een handgetekende hartvorm die gebruikt wordt als frame voor een foto op trouwkaart Foto Hart. Van het hart dat gevormd wordt door twee vingerafdrukken van geliefden op trouwkaart Vingerafdrukken, tot een roze hartje dat ingekerfd is op een boomstam op trouwkaart Retro Boom op Krijtbord.

STYLING EN AFWERKING

Eén van de mogelijkheden om een trouwkaart met een hart mooi af te werken is een envelop te bestellen in een soortgelijke kleur als het hart in het ontwerp. Helemaal als er maar een hart gebruikt is in het ontwerp, op een subtiele manier, is het een leuke manier om dit verder te benadrukken in de kleur van de envelop. Uiteraard kun je verder denken aan onze luxe papiersoorten en eventueel 3D spotlak. Met spotlak kun je gedeeltes van reliëf creëren door heel precies op bepaalde stukken op de trouwkaart met lak te bewerken. Zo zou je bijvoorbeeld alleen het hart op de kaart omhoog laten komen met een laagje lak: een prachtig, opvallend en spectaculair effect!