Sierlijke Trouwkaarten

Sierlijke trouwkaarten met mooie zwierige versiersels.
Voorbeeld van sierlijke trouwkaart: Trouwkaart Élégance
Sierlijke Trouwkaarten

Sierlijke trouwkaarten gebruiken elementen die zwierig of krullerig zijn. Met mooie, vaak handgeschreven, lettertypes met frutsels.

LEVERTIJD

Voor 14:30 besteld, dan drukken we de kaartjes dezelfde dag. Levertijd is 1 tot 2 dagen.

Verzendkosten & Drukkosten

Gratis verzending, binnen Nederland en België. Geen extra drukkosten of andere heffingen.

Bijzonder papier en afwerking

Onze luxe papiersoorten zoals geschept of linnenpapier, of duurzame soorten als Paperwise en Vibers zijn allemaal beschikbaar voor deze sierlijke trouwkaarten. Voor de afwerking kun je kiezen voor 3D spotlak of foliedruk.

Stijl.
Kaartvorm.
Illustratie.
Kleur.
Folie.
Foto.
Formaat.

Andere kaarten.

Sierlijke trouwkaarten maken en bestellen

De sierlijkheid van deze uitnodigingen zit ‘m in of de illustraties en figuren en kaders, of in de gebruikte lettertypes. Maar vaak ook een combinatie van deze twee. We wisselen meestal een iets meer sierlijk font af met een strakker font, voor een mooi contrast en geheel. Als je teveel sierlijke fonts gebruikt, vooral voor stukken tekst, dan wordt het allemaal lastig te lezen. Een sierlijk font gebruik je beter voor de kopjes en tussenkopjes en natuurlijk jullie namen.

De trouwkaart Élégance is een goed voorbeeld van een sierlijke trouwkaart. Allerlei elegante, zwierige krullen vormen samen een uitgebreid beeld. Tussen deze sierlijke elementen zijn de tekst en de namen geplaatst. Of denk aan trouwkaart Tropisch, waarbij vooral het gebruikte font op de voorkant heel sierlijk is. In combinatie met allerlei kleurrijke bloemen en een zigzaggend lint is dit zeker een sierlijke trouwkaart.

Sierlijke trouwkaarten: Papier en envelop

Het papier en de envelop kan het sierlijke karakter van het ontwerp versterken. Een papiersoort als Conqueror, met die mooie, fijne lijntjes bijvoorbeeld, past perfect bij een sierlijk ontwerp. Geschept papier idem ditto. Het gehamerde reliëf is net wat mooier dan een eenvoudig mat, vlak papier. Metallic papier heeft weer een andere uitstraling en zal vooral mooi passen bij moderne, sierlijke trouwkaarten. Vergeet ook Vibers en Paperwise niet: papier met een zichtbare vezel. Voor een interessant uiterlijk dat echt opvalt. Bovendien zijn die laatste twee duurzame en milieuvriendelijke opties: goed voor de natuur, uitstekend voor een trouwkaart. Meer weten over ons papier? Kijk even op onze papier pagina voor meer uitleg en afbeeldingen van elke papiersoort.

Voor de envelop bieden we ook talloze opties aan om het gehele plaatje interessanter en mooier te maken. Kies bijvoorbeeld een accentkleur in het ontwerp en laat dit terugkomen in de envelop. Of ga voor een metallic envelop, beschikbaar in een aantal verschillende kleuren, om nog een extra luxe dimensie toe te voegen. Lees hier alles over onze enveloppen.

De trouwkaart zoektocht gaat verder...

Bij deze sierlijke trouwkaarten nog niet gevonden wat jullie zoeken? Kijk dan even bij andere ontwerpstijlen, of bij de trouwkaarten overzichtspagina. We hebben namelijk trouwkaarten ontworpen in allerlei stijlen en met allemaal verschillende soorten elementen. Hiernaast twee lijstjes met stijlen en thema’s om je op weg te helpen.