Sierlijke Trouwkaarten

Sierlijke trouwkaarten met mooie zwierige versiersels.
Voorbeeld van sierlijke trouwkaart: Trouwkaart Élégance
Sierlijke Trouwkaarten

Sierlijke trouwkaarten gebruiken elementen die zwierig of krullerig zijn. Met mooie, vaak handgeschreven, lettertypes met frutsels.

LEVERTIJD

Voor 14:30 besteld, dan drukken we de kaartjes dezelfde dag. Levertijd is 1 tot 2 dagen.

Verzendkosten & Drukkosten

Gratis verzending, binnen Nederland en België. Geen extra drukkosten of andere heffingen.

Bijzonder papier en afwerking

Onze luxe papiersoorten zoals geschept of linnenpapier, of duurzame soorten als Paperwise en Vibers zijn allemaal beschikbaar voor deze sierlijke trouwkaarten. Voor de afwerking kun je kiezen voor 3D spotlak of foliedruk.

Sierlijke trouwkaarten maken en bestellen

De sierlijkheid van deze uitnodigingen zit ‘m in of de illustraties en figuren en kaders, of in de gebruikte lettertypes. Maar vaak ook een combinatie van deze twee. We wisselen meestal een iets meer sierlijk font af met een strakker font, voor een mooi contrast en geheel. Als je teveel sierlijke fonts gebruikt, vooral voor stukken tekst, dan wordt het allemaal lastig te lezen. Een sierlijk font gebruik je beter voor de kopjes en tussenkopjes en natuurlijk jullie namen.

De trouwkaart Élégance is een goed voorbeeld van een sierlijke trouwkaart. Allerlei elegante, zwierige krullen vormen samen een uitgebreid beeld. Tussen deze sierlijke elementen zijn de tekst en de namen geplaatst. Of denk aan trouwkaart Tropisch, waarbij vooral het gebruikte font op de voorkant heel sierlijk is. In combinatie met allerlei kleurrijke bloemen en een zigzaggend lint is dit zeker een sierlijke trouwkaart.