Trouwkaarten met Bloemen

Trouwkaarten met bloemen, in allerlei kleuren en stijlen.
Trouwkaarten met bloemen en botanische motieven

Allerlei uitnodigingen met bloemen en botanische thema's en motieven. Bloemen zijn wellicht voor trouwkaarten het meest gebruikte type illustratie aller tijden. En niet zonder reden!

LEVERTIJD

Voor 14:30 besteld, dan drukken we de kaartjes dezelfde dag. Levertijd is 1 tot 2 dagen.

Verzendkosten & Drukkosten

Gratis verzending, binnen Nederland en België. Geen extra drukkosten of andere heffingen.

Prachtige papiersoorten

Een bijzondere papiersoort met structuur, zoals ons prachtige, gehamerde papier (Tintoretto Gesso) staat geweldig bij een bloemen thema. Zulk papier heeft vaak een organische uitstraling, heel toepasselijk voor het bloemen thema.

Stijl.
Kaartvorm.
Illustratie.
Kleur.
Folie.
Foto.
Formaat.

Andere kaarten.

Trouwkaarten met bloemen

Bloemen zijn een prachtige manier om een uitnodiging mee te versieren en dit wordt natuurlijk al vele jaren gedaan. Het zou zelfs best kunnen dat bloemen het vaakst als illustratie op een huwelijksuitnodiging gebruikt worden vergeleken met elke andere soort illustratie. En dat is niet zonder reden: bloemen zijn prachtig en vaak ook romantisch. Het mooie is verder dat je bloemen ook op de meest uiteenlopende manieren kunt illustreren. Alleen de kleuren al kun je geweldig mee variëren. Zo ga je met bloemen van vintage en art deco, naar modern, naar zelfs abstract. Een klassieke trouwkaart of een super eigentijdse uitnodiging. Alles kan met bloemen.

We hebben mooie en bijzondere bloem-illustraties gebruikt voor de trouwkaarten op deze pagina: van geschilderde eucalyptus blaadjes tot vrolijke roze bloemetjes, van gedetailleerde waterverf bloemen in allerlei kleuren en vormen, tot een simpel bloemmotief op een art deco kaart. Soms spelen de bloemen of bloemmotieven een kleine rol op de kaart, maar vaak zijn juist de bloemen het spektakelstuk. Daar lenen bloemen zich toch ook voor, nietwaar? Ze roepen allerlei emoties op, in het echt, maar ook gedrukt op papier. En qua stijl, kleuren en vormen kun je echt alle kanten op. 

Bij sommige bloemen kun je zelfs de kleuren wijzigen in de ontwerptool. Een unieke optie die verdere personalisatie mogelijk maakt! Coördineer bijvoorbeeld de kleur van de envelop met de kleur van de bloemen, of laat het aansluiten bij je gedroomde bruidsboeket.

Styling en afwerking voor botanische ontwerpen

Bij veel van deze trouwkaarten met bloemen past een papiersoort met structuur perfect. De ontwerpen met grote vlakken wit liggen voor de hand, omdat je de structuur dan zo mooi kan zien. Zoals het gehamerde effect van het Tintoretto Gesso papier, dat we ook wel geschept papier noemen. Of de typische linnenpersing van ons linnenpapier. Of kies voor een papier met een natuurlijke uitstraling, inclusief zichtbare vezels, zoals Vibers of Paperwise.

Een nieuwe optie die wij nu aanbieden is spot-uv-lak. Hiermee kun je bepaalde lijnen of elementen uitlichten door er heel precies een laagje lak op de plaatsen, zodat er een reliëf ontstaat die je ziet en voelt. Een heel bijzonder en zeer luxe effect. Bij veel van onze trouwkaarten zijn er mogelijkheden om dit toe te passen.

Daarnaast kun je nog overwegen om spotlak of goudfolie te gebruiken. Zo kun je bepaalde elementen in de bloemen, of een gehele bloem, in het goud zetten. Of je legt een laagje spotlak op bloemen of delen van bloemen voor een opvallend en luxe effect. Zo zijn er allerlei opties om jullie trouwkaart van die final touch te voorzien!

Trouwkaarten in andere stijlen of met andere elementen

Bij de trouwkaarten met bloemen toch niet helemaal gevonden wat jullie zoeken? Kijk dan snel even bij andere ontwerpstijlen, of bij de trouwkaarten overzichtspagina. We hebben namelijk trouwkaarten ontworpen in allerlei stijlen en met allemaal verschillende soorten elementen. Of laat ons een uniek ontwerp voor jullie maken, dat kan natuurlijk ook!