TROUWKAARTEN MET BLOEMEN

Trouwkaarten met bloemen in allerlei soorten, maten en kleuren. Bestellingen voor 14:30 worden dezelfde werkdag gedrukt en verzonden. Uitstekende drukkwaliteit. Geen verzendkosten. Luxe papiersoorten en tientallen envelop-opties beschikbaar.Veel mogelijkheden voor personalisatie. Voor al je vragen, ga naar ons informatiecentrum, of stuur ons een bericht.

TROUWKAARTEN BLOEMEN

Bloemen zijn een prachtige manier om een uitnodiging mee te versieren en dit wordt natuurlijk al vele jaren gedaan. We hebben mooie en bijzondere bloem-illustraties gebruikt voor de trouwkaarten op deze pagina: van geschilderde eucalyptus blaadjes tot vrolijke roze bloemetjes, van gedetailleerde waterverf bloemen in allerlei kleuren en vormen, tot een simpel bloemmotief op een art deco kaart. Soms spelen de bloemen of bloemmotieven een kleine rol op de kaart, maar vaak zijn juist de bloemen het spektakelstuk. Daar lenen bloemen zich toch ook voor, nietwaar? Ze roepen allerlei emoties op, in het echt, maar ook gedrukt op papier. 

STYLING EN AFWERKING

Bij veel van deze trouwkaarten bloemen past een papiersoort met structuur perfect. De ontwerpen met grote vlakken wit liggen voor de hand, omdat je de structuur dan zo mooi kan zien. Zoals het gehamerde effect van het Tintoretto Gesso papier, dat we ook wel geschept papier noemen. Of de typische linnenpersing van ons linnenpapier. Een nieuwe optie die wij nu aanbieden is spot-uv-lak. Hiermee kun je bepaalde lijnen of elementen uitlichten door er heel precies een laagje lak op de plaatsen, zodat er een reliëf ontstaat die je ziet en voelt. Een heel bijzonder en zeer luxe effect. Bij veel van onze trouwkaarten zijn er mogelijkheden om dit toe te passen.